Levende Kliko’s – Crazy Trash

Levende Kliko’s – Crazy Trash boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Even sfeerproeven? Klik op bovenstaande foto voor een videofragment)

In crazy trash probeert de vuilnisman Klaas de kliko’s onder controle te houden, echter lukt dit niet en zullen zij hun eigen weg gaan. Ze zijn grappig, ondeugend en nieuwsgierig. Samen trekken de twee kliko’s de wereld in en rijden rond op zoek naar afval. Zij vinden de mens heel interessant en kunnen je plagen, versieren en laten schrikken. De kliko’s communiceren met jong en oud door middel van ludieke geluiden, muziek en bewegingen! De vuilnisman Klaas probeert het duo onder controle te houden, maar deze kliko’s trekken zich daar niks van aan.

Een perfecte entertainment act om het publiek te laten lachen en vermaken. Kinderen gaan actief op zoek naar zwerfafval om de kliko’s te voeren, terwijl oudere bezoekers genieten van de grappen die deze kliko’s uithalen. Entertainment voor jong en oud!

Een ludieke act voor jong en oud op je: Evenement, Festival, Winkelcentrum, Braderie, Markt, Pretpark etc.

Levende Kliko's - TopActs.nl - 3   Levende Kliko's - TopActs.nl - 4  Levende Kliko's - TopActs.nl - 5 Levende Kliko's - TopActs.nl - 6

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Levende Kliko’s – Crazy Trash bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Straattheater & Mobiele Acts <<<

Tijdsduur en prijs

3x 40 minuten (binnen 4 uur)
Prijs 1 kliko: € 950,-
Prijs 2 kliko’s: € 1.200,-

Reiskosten

€ 0.21 per km heen en terug vanaf Apeldoorn

Opmerking

verharde ondergrond benodigd
geschikt voor binnen en buiten
geschikt voor kinderen en volwassenen

Optie/Boeking Contact