Levende Kerststal

Levende Kerststal boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Klik op bovenstaande foto voor een vergroting)

Reis terug in de tijd met onze levende kerststal. Een ware aandachtstrekker voor bijvoorbeeld jouw kerstmarkt of braderie. Wij plaatsen een stal van circa 2 bij 4 meter met daaromheen bijpassend hekwerk van circa 10 bij 10 meter. Deze is gemaakt van authentieke houten boomschors hekken. De geur van hooi en de geluiden van de os, ezel, diverse schapen en geiten, ganzen, eenden en kippen in en om de stal, zorgen voor het ultieme kerstgevoel. De oude dierenrassen en prachtige kostuums geven je het gevoel dat je in een andere tijd bent beland. Natuurlijk mogen een echte Jozef en Maria, of twee herders, niet ontbreken.. Dit zijn opgeleide dierverzorgers die ervoor zorgen dat het aan de dieren niets ontbreekt en zorgen dat alles netjes achterblijft na afloop.

U kunt er ook voor kiezen om een kameel aan het gezelschap toe te voegen. De begeleiders hebben wortels bij zich en misschien mag je de dieren zelfs voeren.

Levende Kerststal - TopActs.nl - 2   Levende Kerststal - TopActs.nl - 3

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek de Levende Kerststal bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Winter / Kerst <<<

Tijdsduur en prijs

Tijdsduur: in overleg
Prijs: op aanvraag

Reiskosten

op aanvraag

Opmerking

Optie/Boeking Contact