Muziekdoosje

Levend Standbeeld Muziekdoosje boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

“Er was eens een meisje dat de wereld ronddanste: van de grootste kastelen tot de mooiste steden, langs alle bloemen en op alle stenen, van de diepste bossen tot het circus in Parijs. Haar rode laarsjes met gouden veters stapten en sprongen overal, dag en nacht danste ze door. Op een dag werd ze zó moe, dat ze voor eeuwig in slaap viel. Tenminste.. totdat de oude circusdirecteur een speeldoosje in elkaar timmerde: een magisch speeldoosje. Hij zette het meisje op het doosje, en wanneer de muziek begint te spelen..”

Kijk, ze danst! Het Speeldoosje is een verhalende dans act waarbij het sprookje tot leven komt. Al draaiend op een sokkel, als een poppetje in een muziekdoosje, ontwaakt het Parijse meisje en danst ze haar rokken nog ronder en blozende wangen nog roder. Voor even danst zij, zolang de klanken klinken uit het doosje, tot ze gaapt, zich uitrekt, en weer tevreden slaapt als een roosje.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Levend Standbeeld Muziekdoosje en andere Levende standbeelden bij TopActs. Vraag om een vrijblijvende offerte.

Tijdsduur en prijs

2x 40 minuten (binnen 3 uur)
1 artiest: € 725,-

3 x 40 minuten (binnen 4 uur
1 artiest: € 775,-

Reiskosten

€ 0,40 per km vanaf Breda

Opmerking

1 artiest

Optie/Boeking Contact