Levend Kerstboek

Levend Kerstboek boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Even sfeerproeven? Klik op bovenstaande foto voor een videofragment)

Rond de kerstdagen en in wintertijd zijn er tal van recepties, feesten en bijeenkomsten met veel publiek. Wat is leuker dan onze Wandelende Kerstboeken? De lieftallige dame of dames lopen rond op het feest, maken een grapje of een kwinkslag en vragen of je je naam met een leuke kerstgroet- of wens willen opschrijven in…het Wandelend Kerstboek.

Soms zingen ze een liedje en draaien prachtig rond. Wat een boek is, is tegelijk ook bijna een kunstwerk. Wat een schitterende kostuums zijn dit. Uiteraard is het zo dat de beschreven bladzijden na het feest of na de receptie op een keurige en originele manier worden overhandigd en degene die het heeft georganiseerd.

Er wordt geschreven op prachtig papier. De gasten zullen niet alleen hun naam op schrijven en een kerstwens, maar, wat de dame verstaat (of dames…2 Kerstboeken kan ook voor grotere bijeenkomsten) is de mensen een blij gevoel te geven en eventueel een leuk gesprekje aan te gaan. De boeken kunnen eventueel worden gecombineerd met de Muzikale Kerstman.

Het Levend Gastenboek voor Kerst kan ook in een andere uitvoering verschijnen voor ‘Bruiloften en Recepties’ of ‘Sinterklaas’. Ook hier bestaat weer de mogelijkheid om voor één of twee boeken te kiezen. Uiteraard in een totaal andere uitvoering!

Levend Kerstboek - TopActs.nl - 2   Levend Kerstboek - TopActs.nl -    Levend Kerstboek - TopActs.nl - 4   Levend Kerstboek - TopActs.nl - 5

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Levend Kerstboek bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Winter / Kerst <<<

Tijdsduur en prijs

5x 30 minuten (binnen 4 uur)
1 boek: € 785,-
2 boeken: € 1.185,-
1 boek en troubadour: € 1.235,-
2 boeken en troubadour in stijl: € 1.635,-

Reiskosten

€ 0,35 pkm vanaf Aardenburg

Opmerking

1, 2 of 3 artiesten

Optie/Boeking Contact