Koffiedik kijken

Koffiedik kijken boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Koffiedik lezen – Een magisch bakje troost!
Aan de hand van het koffiedik dat achterblijft in het kopje koffie voert het orakel een oeroud nomadengebruik uit, het Koffie Lot Lezen. Het koffiekopje vertelt uw gasten wie zij zijn, wat hen nu bezig houdt en wat er leeft in hart, huis, familie en werk. Topentertainment met een Oosters tintje, zowel in groepen als individueel!

Koffiedik-orakel Pjotr
Laat uw gasten magisch verrassen door Pjotr, het koffiedik-orakel. Hij voert een oeroud nomadengebruik uit, Kahve Falı Bakmak, dat letterlijk ‘koffie lot lezen’ betekent. Hij serveert koffie in de autentieke, Turkse stijl. De koffie is zeer zacht van smaak en licht gezoet en het is daarom ook lekker voor degenen die geen Hollandse koffie lusten. Pjotr legt uit hoe gasten hun kopje kunnen voorbereiden zodat hij het kan ‘lezen’. Pjotr heeft per kopje ongeveer 10 minuten nodig.

Tijdens een reading stemt hij zich af op persoon en vertelt hij het verhaal dat verteld wil worden. Dit kan zijn de essentie van een persoon, wat hen nu bezig houdt, en geeft inzicht in de onbewuste rode draad in wat er leeft in het hart, huis, familie of werk. Het kan ook uitzicht bieden in moeilijke situaties en hoe deze te doorstaan, en het waarom erachter.

Pjotr is een intuïtieve reader die het vak van koffiedik lezen van een oude wijze vrouw in Turkije leerde. Met jaren van levenswijsheid en vele koffiekopjes zijn de readings meer counselings geworden en de essentie blijft voor ieder persoonlijk.

Pjotr voorspelt geen lotto-uitslagen, begrafenissen, trouwerijen, partners, liefdes of zwangerschappen. Hij biedt het verhaal dat verteld wil worden zodat uw gasten de raad, troost of inspiratie in zichzelf kunnen vinden.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Koffiedik kijken bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Straattheater & Mobiele Acts <<<

Tijdsduur en prijs

3 uur € 525,-
4 uur € 600,-

Reiskosten

op aanvraag

Opmerking

begeleiding: 1 persoon

1 op 1 entertainment
Groepsentertainment (maximaal 8 personen aan tafel)
rood theaterdecor
3 x 3 meter
2 stroompunten 220 Volt nodig
tafel met 2 stoelen nodig

Optie/Boeking Contact