Sprookjesgoochelaar Carlijn

Kindershow Sprookjesgoochelaar Carlijn boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Magie Carlijn betovert haar publiek met sfeervolle voorstellingen vol magische momenten. Een optreden van Carlijn straalt, behalve professionaliteit, rust en warmte uit en is daarom zeer geschikt voor zowel jong als oud.

Carlijn past haar werk altijd aan aan de wensen van de opdrachtgever, de leeftijd en belevingswereld van kinderen of de locatie. Naast een zeer uitgebreid aanbod van bestaande voorstellingen is het mogelijk om een voorstelling ‘op maat’ te laten maken.

GA JE MEE NAAR DROOMLAND?
Een romantische voorstelling vol poppenspel en goochelkunst, geschikt voor alle leeftijden.

Korte inhoud voorstelling: hebben we niet allemaal gedroomd van de mogelijkheid te kunnen toveren? Zwaaiend met een toverstafje kwamen al je wensen uit. Carlijn maakt deze droom werkelijkheid en neemt haar publiek naar droomland. Een land waar alles kan… Tijdens de voorstelling maken we kennis met de koning van sprookjesland, die een magisch geheim onthult: door het maken van speciaal droompoeder komen echte dromen uit. Tenminste… als je maar je fantasie gebruikt!

Op betoverend mooie muziek komt zelfs een kleine pop tot leven en verbaast het publiek met de prachtigste tovertrucs. Is het werkelijkheid of fantasie? Het lijkt in ieder geval wel een sprookje…

Het decor van deze voorstelling is een kasteelpoort in de stijl van Harry Potter.

Voorstellingen zijn geschikt voor groepen tot 150 personen.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Kindershow Sprookjesgoochelaar Carlijn bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Kindershows <<<

Tijdsduur en prijs

1x 60 minuten € 600,-

Reiskosten

€ 0,35 vanaf Voorschoten

Opmerking

begeleiding: 1 persoon
decor: inclusief
geluid: inclusief tot 250 personen

Optie/Boeking Contact