Sjaak de Piraat

Kindershow Sjaak de Piraat boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Even sfeerproeven? Klik op bovenstaande foto voor een videofragment)

Misschien wel de stoerste kindershow van Nederland!

Tijdens deze voorstelling staat het leven als piraat centraal en zal Sjaak de Piraat de kleine landrotten opleiden tot heuse zeebonken. Deze knotsgekke piratenshow, gepresenteerd door Sjaak de Piraat neemt de kinderen mee in lessen over hoe je piraat wordt. Dit alles gebeurt doormiddel van magie, muziek, dans, piraterij, interactie, schietoefeningen, gooien met zwaarden en het bereiden van een echte piratenmaaltijd. Uiteraard wordt alles op kindvriendelijke wijze met veel humor en publieksinteractie gedaan.

U zult zien dat zelfs de kinderen die anders snel een beetje bang worden al vlug aan Sjaaks lippen zullen hangen. Sjaak de Piraat’s Piraten Avontuur is zeer geschikt voor evenementen en grotere optredens. Waarbij de show multimediaal wordt uitgevoerd, dat wil zeggen dat de show dan wordt gespeeld met spel, magie, jongleren, geluid en video in een groot podium decor.

(video enkel wanneer weer-/lichtomstandigheden dit toelaten).

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Kindershow Sjaak de Piraat bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Kindershows <<<

Tijdsduur en prijs

1x 60 minuten € 600,-
2x 45 minuten € 700,-

Reiskosten

€ 0.35 pkm vanaf Dordrecht

Opmerking

begeleiding: 1 persoon
decor: inclusief
geluid: inclusief tot 250 personen

Optie/Boeking Contact