Rinaldo

Kindershow Rinaldo boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Kindershow Rinaldo is een van de meest populaire goochelshow voor kinderen. Het is interactief en gevarieerd. Niet alleen echte trucs maar ook buikspreekpop Charlie, ballonfiguren en een wedstrijdje maken deel uit van het programma.

Vanaf de eerste minuut van Rinaldo’s Jeugdshow vallen de kinderen van de ene verbazing in de andere. Er verschijnt en verdwijnt van alles, zoals echte duiven en een konijn. Rinaldo kan naast goochelen ook buikspreken en kleurrijke ballonfiguren maken.

Gepaard met de nodige dosis humor vraagt Rinaldo bij een groot aantal showelementen om assistentie vanuit het publiek. Daarbij krijgen alle jonge assistenten een speciaal ballonfiguur mee naar huis.

Rinaldo tovert een lach op het gezicht van elk kind!

Tijdens deze professionele goochelshow passeren afwisselend sponsballetjes, speelkaarten, slingers, touwen en zelfs levende dieren de revue. Als hoogtepunt maakt buikspreekpop Charlie zijn entree. Deze ondeugende en soms brutale aap is een graag geziene gast. Charlie is nieuwsgierig en wil graag een praatje maken met iemand uit het publiek. Wie durft?

Rinaldo’s Jeugdshow is een gevarieerde act die uitermate geschikt is voor o.a. campings, school-, buurt-, dorps-, bedrijfs-, communie- en verjaardagsfeesten of bijvoorbeeld Koningsdag.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Kindershow Rinaldo bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Kindershows <<<

Tijdsduur en prijs

tijdsduur: in overleg
prijs: op aanvraag

Reiskosten

op aanvraag

Opmerking

1 artiest
decor: inclusief
geluid: inclusief tot 250 personen

Optie/Boeking Contact