Ridder Arthur

Kindershow Ridder Arthur boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Klik op bovenstaande foto voor een vergroting)

Een Magische Voorstelling!

Ridder Arthur komt uit het land van ver. In het land van ver is iets vreselijks gebeurd. De lach van de koning is gestolen, het is heus en onverholen; hij lacht niet meer maar zeurt. Zijn dochter, de eens zo vrolijke prinses, riep alle ridders bij de les; ‘Dit kan niet zo langer, iedereen wordt maar banger en banger. De ridder die de lach weet te vangen, mag met mij trouwen in het kasteel met muziek van de beste minstreel. Met een mix van clownerie, een sprookjesverhaal en goochelen is Ridder Arthur een leuke en interactieve kindershow voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 10 jaar.


Evaluatie(s)

naam opdrachtgever: Blos Kinderopvang Baarn
algemeen rapportcijfer: 9Lees meer

 • Hoe is het contact met TopActs.nl ervaren?
  zeer goed | Er werd snel gereageerd en terug gekoppeld op (aan)vragen via whatsapp. Door Corona is de show een paar keer op ons verzoek verplaatst maar hier werd goed op gereageerd. Mail kwam helaas nog wel eens in spam terecht.
 • Hoe is het contact met de artiest(en) /medewerker(s) op locatie ervaren?
  zeer goed | Artiest was ruim op tijd aanwezig en was geïnteresseerd in ons bedrijf en de doelgroep.
 • Hoe is de op- en afbouw door de artiest(en)/medewerker(s) op locatie ervaren?
  zeer goed | Artiest heeft alles alleen op- en afgebouwd, had geen hulp van ons nodig. Dit was erg prettig zodat wij ons op de kinderen konden richten.
 • Hoe is de presentatie van de artiest(en) ervaren?
  zeer goed | Zowel kinderen als personeel hebben genoten van de show, zodra artiest verkleed was zat hij helemaal in zijn rol. Speelde goed in op de reacties van de kinderen, zowel bij een kindje dat aangaf het spannend te vinden als bij de bijdehante kinderen. Het was een verrassende show met humor, spanning en goocheltrucs. Helemaal passend in ons Ridder en prinsessen thema voor de doelgroep 4-7 jarigen van de BSO.
 • Hoe is de algemene verzorging ervaren?
  goed | Eenvoudig maar doeltreffend decor

sluiten


Kindershow RiAr TopActs 2a   Kindershow RiAr TopActs 3a   Kindershow Ridder Arthur TopActs.nl 4a   Kindershow Ridder Arthur TopActs.nl 5a

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek deze kindershow Ridder bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Kindershows <<<

Tijdsduur en prijs

1x 60 minuten € 645,-

Reiskosten

€ 0,25 vanaf Leusden

Opmerking

begeleiding: 1 persoon
decor: klein decor inbegrepen
geluid: inclusief tot 250 personen

Optie/Boeking Contact