Pretband, de band voor kinderen

Kindershow Pretband boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Even sfeerproeven? Klik op bovenstaande foto voor een videofragment)

Vijf enthousiaste muzikanten, een paar handenvol kindvriendelijke liedjes, een gezellig podium en ……… een uitzinnig publiek !

Dat is in het heel kort de omschrijving van de Pretband. Geen muziek uit een blikje of uit de computer maar gewoon eerlijke live-gespeelde en volwassen pop- en rockmuziek die bovenop de beleving van het kinderpubliek zit. Drums, gitaren, piano, zang en veel, heel veel, samenwerking met de kinderen. Meezingen, meedansen en samen genieten van een heus popconcert. Bekende nummers (Kabouter Ploprock, Onbewoond Eiland, Kom van dat Dak af, Het Nijlpaard e.a.) aangevuld met eigen nummers die zowel op muzikaal als op tekstueel gebied heel vlot eigen worden gemaakt dit alles gebracht in een vriendelijke en uitnodigende presentatie.

De Pretband treedt al jarenlang op en was voorheen bekend onder de naam De Kleppetband. Kinderen zelf gaven aan dat de naam De Pretband veel beter past bij wat deze band teweeg brengt (en naar je publiek moet je luisteren). Tegelijkertijd met de naamswisseling is de band zich meer gaan toeleggen op het schrijven van eigen materiaal. Liedjes die midden in de beleving van de hedendaagse kinderen ligt, teksten die herkenbaar zijn, soms een beetje stout maar wel altijd kindvriendelijk. Dat is wat de Pretband wil, dat is wat de Pretband doet. En dat klinkt weer allemaal leuk, maar het belangrijkste blijft hoe dan ook het geven van plezier, van lol, dus van Pret!

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Kindershow Pretband, de band voor kinderen bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Kindershows <<<

Tijdsduur en prijs

1x 60 minuten € 1000,-
2x 45 minuten € 1100,-

Reiskosten

€ 0,35 pkm (incl. 100 km v.v.) v.a. Vlissingen

Opmerking

begeleiding: 5 personen
doelgroep: Alle leeftijden
pauze: in overleg
geluid: inclusief tot 250 personen

Optie/Boeking Contact