Piraat Rinaldo

Kindershow Piraat Rinaldo boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Piraat Rinaldo is zojuist terug van wilde avonturen op de woeste zee. Tijdens zijn speurtochten heeft kapitein Rinaldo verschillende spullen buitgemaakt en kan daar heel spannende verhalen over vertellen.

In een stoere Piratenshow, met heuse goocheltrucs in stijl, laat Rinaldo zien wat hij allemaal aan dek heeft. Hij neemt iedereen mee op zijn zeeroversavontuur. Gelachen wordt er natuurlijk ook volop! Ballonfiguren, schitterende juwelen, witte duiven, een (buik)sprekende Chimpansee maar ook een indrukwekkende blauwgele Ara (papegaai) verschijnen allemaal aan boord. Kinderen zullen een uur lang versteld staan van deze zeemanskunsten. Ze rollen van de ene verbazingsgolf in de andere. En Piraat Rinaldo neemt het voortouw… Gelukkig komt iedereen weer heelhuids aan wal. Na afloop kunnen kinderen eventueel nog op de foto ( voor ouders met een camera).

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Kindershow Piraat Rinaldo bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Kindershows <<<

Tijdsduur en prijs

tijdsduur: in overleg
prijs: op aanvraag

Reiskosten

op aanvraag

Opmerking

1 artiest
decor: inclusief
geluid: inclusief tot 250 personen

Optie/Boeking Contact