Kindershow Michel van Grinsven

Kindershow Michel van Grinsven boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Dit gevarieerde programma bestaat uit 60 minuten lang goochelen, liedjes en een buikspreekact.

Goochelen
Tijdens de goocheltrucs worden de kinderen constant betrokken bij het geheel. Verbazingwekkende en humoristische trucjes staan garant voor veel magische pret.
Liedjes
De vrolijke liedjes in het gevarieerde programma zetten de kinderen aan tot bewegingen en meedoen. De liedjes zijn telkens bedoeld om sfeer te creëren en de kinderen aan te zetten tot actief reageren.
Buikspreken
Tijdens de buikspreekact weet Jeroentje de eigenwijze papegaai de harten van de kinderen te veroveren. Wie is de slimste? Michel of Jeroentje? Met behulp van de aanwezige kinderen wordt het weer een vrolijke boel!

De kinderen worden direct bij het optreden betrokken en er is veel interactie.

Michel heeft meer dan 10 jaar de shows gedaan voor Kids for Animals.
In de shows werden liedjes gebracht, goocheltrucs en een buikspreekact. Dit alles passend binnen het kader van de dierenbescherming. De shows werden opgevoerd op de landelijke clubdagen, op grote evenementen, winkelcentra, bedrijfsfeesten etc.

Hierdoor heeft Michel een ruime ervaring opgedaan in het brengen van shows voor kinderen op diverse locaties.

Enkele referenties: Michel en Jeroentje waren o.a. te zien in: 5-uur show, ontbijt tv, lieve martine, wie van de drie, Lucky Letters, Willem Wever, Kids for Animals, Villa Achterwerk en op diverse lokale omroepen.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Kindershow Michel van Grinsven bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Kindershows <<<

Tijdsduur en prijs

60 minuten € 575,-

Reiskosten

op aanvraag

Opmerking

artiest: 1 persoon
decor: inclusief
geluid: inclusief tot 250 personen

Optie/Boeking Contact