Feest met Charlie

Kindershow Feest met Charlie boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Charlie komt binnen en het is feest. Pats, boem, party! Dat wordt lachen en nog veel meer, de kids voelen zoiets feilloos aan. Charlie verzorgt een daverende jeugdshow waarin iedereen een feestrol heeft. Zelf goocheltrucs doen of quizmaster zijn bij te gekke spelletjes. WK Ballonnen pompen, limbodansen, een verkleedpartij die alles op z’n kop zet. Charlie lijkt een simpel mannetje maar hij bespeelt zijn jeugdige publiek creatief en origineel.

Feest met Charlie is een show die een onvergetelijke indruk maakt. Klappen, dansen, springen en zingen uit volle borst. Professioneel opgezet tegen een kleurrijk decor en gedragen door de naadloze ondersteuning van een geluidsman aan de knoppen, die exact getimed strooit met zijn muziek, geluidseffecten en jingles. Feest met Charlie is echt feest, juist door die unieke combinatie van acts en acties op het podium en een bak vol onweerstaanbare muziek en geluiden vanaf de mengtafel. In een wervelend tempo volgen de hoogtepunten elkaar op. De show is afgestemd op kids vanaf 4 jaar. Maar de uitbundige sfeer heeft ook op de papa’s en mama’s een aanstekelijke uitwerking. Want als er wordt gezongen en de beentjes gaan van de vloer, dan doet bij Charlie iedereen mee!

Feest met Charlie duurt 90 minuten met een kleine pauze om op adem te komen.
Voor Koninginnedag en de carnavalstijd is er een speciale versie van Feest met Charlie van 60 minuten aaneengesloten.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Kindershow Feest met Charlie bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Kindershows <<<

Tijdsduur en prijs

2x 45 minuten € 525,-

Reiskosten

€ 0,30 pkm vanaf Waalwijk

Opmerking

begeleiding: 1 persoon
decor: inclusief
geluid: inclusief tot 250 personen

Optie/Boeking Contact