Clown Zassie

Kindershow Clown Zassie boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Even sfeerproeven? Klik op bovenstaande foto voor een videofragment)

Meisjes en jongens, dames en heren, ben je op zoek naar een leuke, knotsgekke, interactieve en spectaculaire kindershow? Clown Zassie’s Kindershow is een ideaal programma voor zowel grote als kleine evenementen met kinderen.

Clown Zassie’s Kindershow biedt een groot assortiment in variatie, interactie en participatie. In een doldwaze show gevuld met diverse acts, jongleer intermezzo’s, goocheltrucs, dans, muziek en nog veel meer worden de kleine gasten overal bij betrokken en mogen sommigen zelfs het podium betreden om te assisteren.

De show begint op het moment dat Clown Zassie net van vakantie terug komt. Hij heeft het erg naar zijn zin gehad en kan niet wachten om weer op vakantie te gaan, want dat is toch wel heel erg leuk. Hij  weet dan ook alles af van vakantie, van het zwemmen naar Aruba en het lopen naar Zuid-Frankrijk….. maar de kinderen denken daar toch wel heel anders over…. Als onze kindervriend vervolgens perse wil bewijzen dat hij het allemaal wel weet en zijn koffer erbij pakt om het even te laten zien komen de kinderen helemaal los.

Clown Zassie - TopActs.nl - 2   Clown Zassie - TopActs.nl - 3

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Kindershow Clown Zassie bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Kindershows <<<

Tijdsduur en prijs

1x 60 minuten € 550,-
2x 45 minuten € 600,-

Reiskosten

€ 0.35 pkm vanaf Dordrecht

Opmerking

begeleiding: 1 persoon
decor: inclusief
geluid: inclusief tot 250 personen

Optie/Boeking Contact