Bezoek van de Sultan

Kindershow Bezoek van de Sultan boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Op zoek naar schatten uit het verre oosten? Het land van duizend en één nacht, rijke sultans en kamelen. Dan ben je in de winkel van Amir op het juiste adres. Hij verkoopt de mooiste spullen voor de mooiste prijs. Alleen niet vandaag, vandaag ontvangt hij een brief, de sultan komt een bezoek brengen aan zijn winkel. Amir heeft het daarom ontzettend druk met het poetsen van alle spullen, zo druk dat hij per ongeluk ook de magische olielamp poetst.

Het gevolg, een boze geest die Amir drie opdrachten geeft. Wanneer hij slaagt mag Amir één wens doen. Wanneer hij vaalt zal Amir de plaats in nemen van de geest. Zal het Amir samen met alle kinderen lukken om deze opdrachten goed te vervullen voor dat de sultan arriveert?

Als het Amir samen met de kinderen gelukt is, mag hij één wens doen. Amir wens een zoete traktatie voor alle kinderen.

Een vrolijke kindervoorstelling vol interactie, goocheltrucs en met de liedjes: “Hallo mijn naam is Amir” en “Help wat heb ik gedaan”.

Bezoek van de Sultan - TopActs.nl - 2   Bezoek van de Sultan - TopActs.nl - 3   Bezoek van de Sultan - TopActs.nl - 4   Bezoek van de Sultan - TopActs.nl - 5

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Kindershow Bezoek van de Sultan bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Kindershows <<<

Tijdsduur en prijs

40 minuten
€ 600,-

Reiskosten

€ 0,20 pkm vanaf Apeldoorn

Opmerking

Optie/Boeking Contact