Anders met Sander

Kindershow Anders met Sander boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Even sfeerproeven? Klik op bovenstaande foto voor een videofragment)

Sander is al jarenlang toonaangevend op het gebied van kinderentertainment. Deze originele, gevarieerde en interactieve show kenmerkt zich door een gouden formule. Een formule bestaande uit goochelen, liedjes, buikspreken en ballonvouwen. Sander maakt van ballonnen de meest uiteenlopende figuren. De kinderen maken kans om zo´n fraai fantasiefiguur als cadeau te krijgen.

Zijn unieke en afwisselende show maken Sander terecht tot één van de meest gevraagde entertainers van dit moment. Hij weet perfect hoe hij de aandacht van de kinderen krijgt. En hoe hij deze kan behouden! De kinderen worden uitgenodigd om Sander bij de show te helpen, wat ze heel graag doen. Het is een vrolijke en energieke show die je laat lachen aan de lopende band. De show staat garant voor één of twee uur heerlijk gek doen.

Deze show is geschikt voor alle denkbare kinderevenementen. Hierbij kan gedacht worden aan o.a. scholen, feesttenten, winkelcentra, verenigingen, bedrijfsfeesten, Sinterklaasfeesten. De show is voorzien van een een groot showdecor en professioneel geluid.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Kindershow Anders met Sander bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Kindershows <<<

Tijdsduur en prijs

1x 60 (zonder pauze)
Reguliere dagen
– Ma-Di-Do: € 675,-
– Wo-Vr-Za-Zo: € 695,-
Op feestdagen: € 695,-

2x 45 minuten (met pauze)
Reguliere dagen
– Ma-Di-Do: € 875,-
– Wo-Vr-Za-Zo: € 915,-
Op feestdagen: € 915,-

Reiskosten

inclusief voor heel Nederland

Opmerking

aantal artiesten: 1 persoon
inbegrepen: professioneel geluid en klein decor
optie: groot showdecor en verlichting

Optie/Boeking Contact