Karikatuurtekenaar Ben

Karikatuurtekenaar Ben boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Live optreden

Ben Huisjes geeft gezichten net dat komische tintje dat nodig is om een karikatuur te doen slagen. Met meer dan 25 jaar ervaring weet Ben de juiste sfeer te creëren en in een minuut of tien een treffende karikatuur van je gasten op het digitale of gewone tekenpapier te toveren. Lok bijvoorbeeld potentiële klanten naar jouw beursstand om een dergelijke karikatuur te laten maken. Succes verzekerd! Ondertussen kun je jouw informatie over je bedrijf aan de vele omstanders kwijt! Of laat Ben karikaturen van je gasten tekenen tijdens een bruiloft, braderie of bedrijfsfeest. Afhankelijk van de situatie op de locatie of jouw voorkeur, loopt Ben rond of werkt op een vaste plek. Behalve traditioneel (met stift en kleurkrijt op papier), werkt Ben op verzoek ook digitaal via een drukgevoelig tekentablet of iPad.

Snel

10-12 personen per uur. Zwart/wit lijntekening met marker op A4 formaat. Vooral voor grotere feesten geschikt of als je in een korte tijd iedereen getekend wilt hebben.

Uitvoerig

5-6 personen per uur. De “slachtoffers” kiezen zelf voor kleur of zwart/wit. Er wordt een met krijt of marker ingekleurde lijntekening op A3 formaat gemaakt.

Digitaal:

Ongeveer tot maximaal 10 personen per uur. Kleur. De tekeningen worden plaatselijk geprint (10×15 cm) in kleur en zijn na de tekensessie te downloaden via de website van Ben.

Ben is een illustrator met inmiddels een lange staat van dienst en een portfolio dat gezien mag worden. Hij begon al op vroege leeftijd te tekenen en is daar tot op de dag van vandaag niet mee gestopt. Het tekenen zit hem zogezegd in het bloed. Ben heeft ruime ervaring in het maken van strips, characters, posters, stickers en animaties voor bedrijven als Koninklijke Shell, het ministerie van WVC, Unigarant verzekeringen, Venko B.V, NUON, KPN, Noordhoff en vele anderen. Daarnaast verscheen er werk van Ben in diverse media. Zowel in druk als op het internet.

Heb je er weleens aan gedacht om bij verbeter- of veranderingsprocessen binnen jouw bedrijf een cartoonist in te schakelen? Die kan door middel van een op maat gemaakte cartoon of strip helpen de veranderingen kort en krachtig inzichtelijk te maken voor je medewerkers.

Karikatuurtekenaar Ben - TopActs.nl - 3   Karikatuurtekenaar Ben - TopActs.nl - 2   Karikatuurtekenaar Ben - TopActs.nl - 4   Karikatuurtekenaar Ben - TopActs.nl - 5

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Karikatuurtekenaar Ben bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Karikaturen en portretten <<<<

Tijdsduur en prijs

2 uur: € 500,-
3 uur: € 675,-
4 uur: € 850,-
6-8 uur: € 1270,-

Reiskosten

€ 0,32 vanaf Hoogeveen

Opmerking

1 artiest
tarieven zijn inclusief materiaal, bedrukte bierviltjes op offertebasis.
benodigdheden: 2 stoelen.
Let op: deze artiest rekent 21%BTW

Optie/Boeking Contact