Karikaturist Ibis

Karikaturist Ibis boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Klik voor een vergroting op bovenstaande foto)

Met karikaturist Ibis ben je verzekerd van een vermakelijke act met sprekende karikaturen. Als één van de meest gevraagde karikaturisten van Nederland brengt hij moeiteloos een lach op ieders gezicht. Ibis’ zijn liefde voor tekenen spat van het papier af en zorgt voor een vrolijke noot tijdens elk feest. Met een vlotte babbel achterhaalt hij de favoriete bezigheid van de gasten en met een snelle pennestreek worden beroep, sport of hobby vastgelegd. Met zijn mobiele schildersezel mengt hij zich gemakkelijk tussen het publiek waar hij levendige karikaturen en energieke ontmoetingen creëert. En als kers op de taart krijgen je gasten een tastbare herinnering mee van dit optreden.

Heel populair is het tekenen op bierviltjes. Waarom? Het gaat snel. Er kunnen veel mensen getekend worden en de viltjes zijn makkelijk mee te nemen. Onnodig te zeggen dat het om snelle portretjes gaat. Leuk is de mogelijkheid de achterzijde van het bierviltje te laten bedrukken met een eigen boodschap.

Het aantal tekeningen is afhankelijk van verschillende factoren, wij adviseren je graag. Globaal kun je uitgaan van de volgende aantallen.
bierviltjes en klein formaat tussen de 15 en 20 per uur
A4/A3 alleen portret 10 per uur
A3 in kleur met hobby, sport, beroep etc 8 per uur

Karikaturist Ibis - TopActs.nl - 2   Karikaturist Ibis - TopActs.nl - 4   Karikaturist Ibis - TopActs.nl - 3   Karikaturist Ibis - TopActs.nl - 5

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Karikaturist Ibis bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Karikaturen en portretten <<<

Tijdsduur en prijs

2 uur € 600,-
3 uur € 700,-
4 uur € 800,-

Bierviltjes met eigen opdruk voor 1 optreden € 50,00

Reiskosten

€ 0,25 pkm vanaf Nieuwegein

Opmerking

begeleiding: 1 persoon

Optie/Boeking Contact