Karikaturist Cees

Karikaturist Cees boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Klik op bovenstaande foto voor een vergroting.)

Karikaturist Cees studeerde Nederlandse taal- en letterkunde aan de KUN (tegenwoordig Radboud Universiteit Nijmegen), maar heeft deze studie nooit afgerond. Zijn doctoraalscriptie ligt nog altijd ergens in een la, want de loopbaankeuze viel uiteindelijk niet in het voordeel van de wetenschap uit. Hij bleef wel in Nijmegen wonen, maar werd tekenaar.

Cees werkt als illustrator, maar vooral als sneltekenaar op beurzen, feesten en evenementen in binnen- en buitenland. Tegenwoordig tekent hij zowel live als in zijn studio voornamelijk digitaal. Zijn karikaturen kenmerken zich door de vaak treffende gelijkenis en milde overdrijving. Misschien werd Cees daarom door de NTR gevraagd als huiskarikaturist van de Beste Vrienden Quiz, een dagelijkse kennisquiz voor de jeugd op npo3.

“Spijt van de keuze voor een leven als artiest heb ik nooit gehad. M’n werk is tegelijk mijn hobby, dus wat wil een mens nog meer?”

Karikaturist Cees - TopActs.nl - 2   Karikaturist Cees - TopActs.nl - 6   Karikaturist Cees - TopActs.nl - 3   Karikaturist Cees - TopActs.nl - 4   Karikaturist Cees - TopActs.nl - 5

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Karikaturist Cees bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Karikaturen en portretten <<<

Tijdsduur en prijs

tijdsduur: in overleg
prijs: op aanvraag

Reiskosten

op aanvraag

Opmerking

1 karikaturist

Optie/Boeking Contact