Justin Vliegenthart – Table Magic

Justin Vliegenthart – Table Magic boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Table-Magic & Zakkenrollen door goochelaar Justin Vliegenthart is verwondering op topniveau!

Door de impact van zijn table-magic speelt deze ‘gentleman of magic’ met de verwondering en verbazing van het publiek. Goochelaar Justin Vliegenthart is dé magic entertainer die met sterke staaltjes goochelkunst met een hoog entertainment gehalte jouw feest besprenkelt met magie. Daardoor ben je met deze meervoudige prijswinnaar en ‘Top Magician’ verzekerd van een magische belevenis op topniveau.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tekening die tot leven komt! Of aan het schieten met een pistool en het lezen van de dromen van iemand uit het publiek. Maar ook het oppoetsen van een ring kost (of verlost) iemand bijna (van) een huwelijk. En een horloge is niet altijd veilig bij goochelaar Justin Vliegenthart. Deze prijswinnende goochelaar met stijl en klasse zorgt natuurlijk met de nodige magie dat het altijd weer goed komt.

Entertainment op topniveau!

Van heel dichtbij beleven jij en gezelschap een interactieve goochelshow! Hierbij wordt zijn table-magic in kleine groepjes gegoocheld. Daardoor is het niet alleen gezellig en sfeervol, maar ook waan je je even in een magische wereld. Want je vergeet bij tafelgoochelaar Justin Vliegenthart de dingen om je heen. Verwondering op topniveau! Goochelaar Justin Vliegenthart is supersnel en vingervlug en past de kunst van het zakkenrollen toe in zijn acts. Razendsnel en vakkundig verdwijnen de horloges van je pols. In combinatie met het table-magic een wonderschone belevenis.
Daarom wordt jouw personeelsfeest, relatiedag of familiefeest met goochelaar Justin Vliegenthart pas echt bijzonder!

Goochelaar Justin Vliegenthart heeft al veel programma’s op maat voor opdrachtgevers gemaakt. Uiteraard staat hij er ook voor open om vooraf één en ander met je te bespreken en je wensen in vervulling te laten gaan.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Justin Vliegenthart – Table Magic bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Goochelaars & Illusionisten <<<

Tijdsduur en prijs

tijdsduur: in overleg
prijs: op aanvraag

Reiskosten

op aanvraag

Opmerking

1 artiest

Optie/Boeking Contact