Jongleur Nigel Voets

Jongleur Nigel Voets boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Even sfeerproeven? Klik op bovenstaande foto voor een videofragment)

Een knallende act op uw evenement!

Nigel is professioneel jongleur! Hij is een jonge, frisse en spontane artiest die elk jaar meer dan 150 keer optreedt. Inmiddels heeft hij in 15 landen zijn kunsten mogen vertonen en overal in Nederland, op bedrijfsfeesten, evenementen en voor particulieren.

Een spetterende podium-act, een boeiend bedrijfsoptreden, een workshops, of een maatwerk act? Bij Jongleur Nigel ben je aan het goede adres! Wanneer je hem boekt, ben je verzekerd van een spectaculaire show!

Nigel is voor elke gelegenheid in te huren, bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsfeest, workshop, beurs, opening, bruiloft, festival, receptie, televisie, jubileumfeest, open dag, theater, verjaardagsfeest, familiefeest of diner. In de Sinterklaasperiode is hij ook te boeken als jonglerende Piet. Ook kan hij tijdens een netwerkfeest als ice-breaker worden ingezet. Jongleur Nigel kun je boeken met Acts, Shows en Workshops!

Jongleur Nigel heeft ook veel ervaring met het verzorgen van maatwerk. Hierbij kan hij uw boodschap of thema op een creatieve manier verwerken in zijn acts.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Jongleur Nigel Voets bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Straattheater & Mobiele Acts <<<

Tijdsduur en prijs

tijdsduur: in overleg
prijs: op aanvraag

Reiskosten

Op aanvraag

Opmerking

1 artiest

Optie/Boeking Contact