Jongleur David Severins

Jongleur David Severins boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Circusartiest worden, dat was Davids grote droom toen hij nog maar een paar jaar oud was. Vele circussen bezochten Davids geboortestad, Nijmegen. Zijn vader nam hem mee naar alle shows. De tent, het zaagsel en de prachtige artiesten zorgden voor die magische sfeer waar David verliefd werd.

Vooral de jongleurs trokken Davids aandacht. Elke keer als hij een jongleur had zien optreden imiteerde hij thuis elke truc, beweging en expressie. Na vele jaren thuis geoefend te hebben kon David op zijn 16de met zeven ballen jongleren. Op deze leeftijd speelde hij al op open podia en op straat tot iemand hem op een dag zag jongleren op een jaarmarkt en hem een contract aanbood voor een klein evenement. David ging op dit aanbod in. Het was het begin van een glansrijke carrière als variétéartiest.

Na de middelbare school te hebben afgerond werd David toegelaten tot een professionele circusacademie. Vier jaar lang volgde hij lessen in acrobatiek, dans, theater en natuurlijk jongleren onder de technische en artistieke begeleiding van objectmanipulatiecoach, Gregor Kiock. David studeerde af in 2011 met een bachelordiploma in Circus Arts.

De afgelopen jaren was David te zien in variétéclubs in Amsterdam, Rome, Istanbul, Genève, Brussel en Keulen en hij was op toernee in Nederland en Israel met het befaamde dansgezelschap Scapino Ballet. Hij verscheen in de populaire Franse TV show “Le Plus Grand Cabaret Du Monde” en hij haalde de halve finale van Holland’s Got Talent. Hij deed ook corporate shows voor bedrijven als Siemens, Bosch, Lego en SunHope Group.

Momenteel speelt David met zijn one-man jongleershow #JUGGLER op privé-feesten en bedrijfsevenementen. Hij is ook gastartiest bij Dinnershow Brooklyn Nights, een grootschalige productie met 30 dansers en bekende Nederlandse zangers.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Jongleur David Severins bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Straattheater & Mobiele Acts <<<

Tijdsduur en prijs

Tijdsduur in overleg
€ prijs op aanvraag

Reiskosten

€ op aanvraag

Opmerking

begeleiding: 1 persoon
Rider: aanwezig

Optie/Boeking Contact