Jerry de Ballonheer

Jerry de Ballonheer boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Denk je bij ballonfiguren nog altijd aan een ballonhondje, zwaard of giraffe? Maak dan kennis met Jerry de Ballonheer! Jerry is een waar ballonartiest: hij maakt kunstige creaties van ballonnen met flair en veel interactie.

Top entertainment met ballonnen

Jerry de Ballonheer is een heuse ballonkunstenaar: bijna niks is hem te gek. Stripfiguren, voertuigen, dieren, fantasiecreaties en meer. Je kunt het zo gek niet bedenken of deze ballonartiest kan het maken!

Jerry is een graag geziene gast is op huwelijken, kraamfeestjes, winkelcentra, evenementen, discotheken, festivals, bedrijfsfeestjes, openingen, borrels, buurt bbq’s, straatfeesten en ga zo maar door! Met zijn vlotte babbel, nette voorkomen, humor, interactie, met zijn vliegensvlugge vingers en de meest uiteenlopende creaties vermaakt hij jong en oud.

Jerry in bedrijfskleuren

Het is mogelijk om Jerry uit te dossen in de kleuren van je bedrijf (bij benadering). Jerry heeft namelijk gilletjes en stropdassen in 13 verschillende kleuren, waardoor er eindeloos veel combinaties kunnen ontstaan en Jerry dus prima kan aansluiten bij de huisstijl van elk bedrijf of evenement. Zo heeft Jerry de Ballonheer voor een Rabobank filiaal een oranje/blauw kostuum aangetrokken, voor een Ikea vestiging blauw/geel, Voor Bakker Bart en Rosada Factory Outlet ging hij in het Roze, voor een filiaal van Arke en tijdens het EK of WK ging hij geheel in het oranje.

Werkwijze

Om voor iedereen iets unieks neer te zetten heeft Jerry de Ballonheer ook een wat minder doorsnee werkwijze: er wordt niet op verzoek gemaakt. Er wordt een kleur gekozen en Jerry maakt er een unieke creatie van. Bij Jerry draait alles om kwaliteit. Jerry streeft ernaar om op de leukst mogelijke manier de meest mooie creaties te maken. Hierdoor kan het bij grote groepen voorkomen dat niet iedereen een creatie krijgt.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Jerry de Ballonheer bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Ballonnenshows <<<

Tijdsduur en prijs

1x 60 minuten € 310,-
2x 60 minuten € 375,-
3x 60 minuten € 440,-
4x 60 minuten € 505,-
5x 60 minuten € 570,-

Reiskosten

€ 0,35 pkm vanaf Dordrecht

Opmerking

betreft geen show maar entertainment waarbij kinderen kunnen komen en gaan
1 artiest
doelgroep: Alle leeftijden
pauze: in overleg

Optie/Boeking Contact