IMPAKT – Coverband

IMPAKT boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Even sfeerproeven? Klik op bovenstaande foto voor een videofragment)

You want it, you need it!

Deze coverband heeft voor alle leeftijden de ultieme show. Van begin tot eind knallen alle grote hits & medleys met veel enthousiasme van het podium af.

Deze negenkoppige formatie weet precies wat het publiek nodig heeft om tot een heerlijk feest-orgasme te komen. Hits van vroeger worden in een eigentijds jasje gestoken en alle upcoming hits worden verweven tot grandioze medleys. Het kan niet anders dan dat deze band veel positieve IMPAKT zal hebben en zal zorgen voor een onvergetelijke avond.

Belangrijk: Houd de volgende dag ook zeker rekening met krakende & piepende stembanden van de feestgangers, niet meezingen is namelijk geen optie.

Ook al is deze energieke groep het gewend om op grote podia’s te staan, ook bij intiemere feesten zetten ze maar al te graag de zaal volledig op z’n kop. Dus heb geen twijfels over deze allround cover-act…. you want it, you need it!

IMPAKT - TopActs.nl - 2   IMPAKT - TopActs.nl - 3   IMPAKT - TopActs.nl - 4   IMPAKT - TopActs.nl - 5

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek IMPAKT bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Bands <<<

Tijdsduur en prijs

Tijdsduur: 3x 50, 2x 60 of 1x 90 minuten
Prijs (o.b.v. Inprik / inclusief licht & geluid tot 300 personen): € 3.695,-
Prijzen zijn exclusief BTW

Reiskosten

inclusief

Opmerking

Rider en Presskit beschikbaar

Optie/Boeking Contact