Hoflakeien Louis en Geraar

Hoflakeien Louis en Geraar boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Lakeien Leo en Gerard -gelieve uit te spreken als Louis en Geraar- werkte jarenlang in de hofhouding van een prachtig kasteel. Door onbekende redenen zijn ze daar op staande voet ontslagen, waarna zij op diezelfde staande voet zijn doorgegaan. Nu in dienst van het ‘zeer gewaardeerde plebs’, begroeten deze ‘echte heren’ alle arriverende gasten sfeervol en boordevol humor bij events en andere feestelijke aangelegenheden. Entertainment met een knipoog en ideaal als ontvangst-act, animatie of openingen! Deze act is tevens in te zetten als foto-act, waarbij er op ludieke wijze foto’s worden gemaakt. In dat geval nemen de lakeien een gouden lijst mee en worden de gemaakte foto’s achteraf digitaal aangeleverd.

Hoflakeien Louis en Geraar Typetjes - TopActs.nl - 4   Hoflakeien Louis en Geraar Typetjes - TopActs.nl - 2a   Hoflakeien Louis en Geraar Typetjes - TopActs.nl - 3   Hoflakeien Louis en Geraar Typetjes - TopActs.nl - 5

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Hoflakeien Louis en Geraar bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Typetjes <<<

Tijdsduur en prijs

tot 2 uur
1 acteur € 495,-
2 acteurs € 700,-
Meerprijs voor extra acteurs op aanvraag

ieder uur extra
per acteur € 127,50

Reiskosten

€ 0,40 pkm vanaf Schinveld bij reistijd van meer dan 60 minuten € 50,- extra

Opmerking

1 of 2 acteurs

Optie/Boeking Contact