Hiddo’s Muziek op Wielen

Hiddo’s Muziek op Wielen boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Muziek op wielen – Straatmuziek, straattheater, mobiele muziek, het is maar hoe je het noemt! Met dit leuke en vrolijke muziekwagentje kan Hiddo door het winkelcentrum, de binnentuin, of zelfs langs de woonkamers van een woonzorgcentrum! Deze act is eigenlijk overal voor geschikt! De mooie en herkenbare liedjes zorgen voor een leuke sfeer en laten iedereen even een gezellig moment beleven. Daarom wordt deze act regelmatig ingezet bij diverse binnen- en buitengelegenheden waarbij slechts één persoon voor entertainment is toegestaan!

Een prachtige, mobiele one-man band rijdt al spelend rond! Binnen en buiten, gezelligheid in de straat of op de afdeling! In een enorme grote trom op wielen, zit de gezellige accordeonist.

Met zijn fleurige kostuum word je al vrolijk zodra je deze muzikant ziet! Op pedalen bedient hij al spelend de trommels, bekkens, toeters en bellen. Voorzien van een klein ingebouwd versterkertje klinkt hij in zijn eentje als een heel orkest op een normaal en altijd aanpaspaar volume.

Waar een bandje, trio of orkest nog niet mogelijk is, kan Hiddo het in slechts zijn eentje toch gezellig maken met live muziek!

Zing en dans gezellig mee! De accordeonist beschikt ook over een zeer herkenbaar muzikaal seniorenprogramma! Hierdoor kun je ook in een woonzorgcentrum een gezellige muziekmiddag organiseren, bijvoorbeeld een half uurtje op iedere afdeling of woonkamer!

Een kleine greep uit de liedjes:
Het Kleine café aan de haven
De Klok van Arnemuiden
Heb je even voor mij
Tulpen uit Amsterdam
De Sneeuwwals
De Vogeltjesdans
En vele andere bekende hits passeren de revue!

Hiddo's Muziek op Wielen - TopActs.nl - 2

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Hiddo’s Muziek op Wielen bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Mobiele Muziekacts (solo) <<<

Tijdsduur en prijs

4x 30 minuten (binnen 4 uur)
€ 625,-

Reiskosten

inclusief voor heel Nederland

Opmerking

1 artiest

Optie/Boeking Contact