Hardcore Vibes Band

Hardcore Vibes Band boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Even sfeerproeven? Klik op bovenstaande foto voor een videofragment)

Can’t stop raving!

Om 7 uur ‘s ochtends gaat het nucleair alarm af op het dorpsplein. Het was de allereerste testrun, de kroon op het lobbying werk van ambtenaar Wiebke Vossema. Zes gabbers, die dan al drie dagen aan het hakken zijn in hun rave-schuur, horen het alarm, vluchten de vergeten atoomkelder in en sluiten de deur hermetisch af met een tijdslot van 13 jaar. In de kelder staan 15.000 dozen Unox Smack, een aggregator, een stereo installatie, de CD’s Yabba-Dabba-Dance 1 t/m 9 en 270 kilo speed-pasta…

De politie vond de groep 13 jaar later in de zomer van 2018 verdwaasd op een weiland buiten Ubbelterveen, terwijl ze naakt rondliepen en ‘I can’t stop raving’ aan het krijsen waren… Na een maand intensieve behandeling hebben de zorgverleners besloten een therapeutische band voor de patiënten op te zetten: Hardcore Vibes Band.

Hardcore Vibes predikt het Hakkende Schrift waarin de Gabber God moeder aarde redt door zijn zoon DJ Paul Elstak naar de Achter Polder te sturen. Met de verlichtende hulp van de Party Animals discipelen is de Achter Polder alweer bekeerd: Water verandert weer in RedBull en brood verandert weer in patat oorlog met friganto. De patiënten hopen nu ook dat de rest van Nederland in 2020 weer langzaam tot inkeer komt.

Hardcore Vibes is HAKKUH met een live band.

Patiënten van de band zijn:
Sanne Lee: Vocals
Darule: Samples, keys en schreeuwen
MC The Flash: Schreeuwen en guitarkeys
Doctor P: Drums
Motherfagger: Bass guitar en schreeuwen
The Plectrumnator: Guitar

Hardcore Vibes Band - TopActs.nl - 2

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Hardcore Vibes Band bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Bands <<<

Tijdsduur en prijs

Tijdsduur: 3x 50, 2x 60 of 1x 90 minuten
Prijs: vanaf € 2.595,-
Inclusief licht en geluid tot 250 personen / festival inprikset

Prijzen zijn exclusief BTW

Reiskosten

inclusief

Opmerking

Rider en Presskit beschikbaar

Optie/Boeking Contact