Goochelpiet

Goochelpiet boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Klik voor een vergroting op bovenstaande foto)

Goochelpiet is een van de meest veelzijdige Pieten van Sinterklaas. Hij kan goochelen, presenteren, maakt leuke ballonfiguren en maakt er samen met anderen altijd een leuk feestje van!

Deze speciale goochelpiet vermaakt de kinderen voordat Sinterklaas zelf een bezoekje komt brengen. De ene goocheltruc na de andere schudt hij zomaar uit zijn mouw totdat de goochelstok kapot gaat. Door zijn gestuntel dreigt alles hierna in de pepernoten te vallen. Hopelijk weten de kinderen Goochelpiet weer op de juiste weg te helpen.

Aangezien Goochelpiet snel kan schakelen en improviseren zijn speciale wensen altijd welkom. Deze artiest vertolkt graag jouw ideeën. Extra spel of een extra dansje die de kinderen dan opvoeren als Sinterklaas is gearriveerd? Er is heel veel mogelijk in deze interactieve voorstelling!

Let op! Aangezien er meestal meerdere optredens op een dag gepland staan dient er na afloop van een optreden direct afgebroken te kunnen worden. Indien Sinterklaas en zijn pieten direct na de voorstelling hun opwachting maken adviseren wij je hiermee rekening te houden. Desgewenst voorzien wij je van bruikbare tips om deze overgang geruisloos te laten verlopen.

Trabedoely de Goochelpiet - TopActs.nl - 2

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Goochelpiet bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Sinterklaasshows <<<

Tijdsduur en prijs

1x 45-60 minuten € 575,-

Reiskosten

€ 0,30 pkm vanaf Deurne

Opmerking

begeleiding: 1 persoon
decor: klein decor inbegrepen
geluid: inclusief tot 150-200 personen

Optie/Boeking Contact