Goochelaar Robin Matrix

Goochelaar Robin Matrix boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Even sfeerproeven? Klik op bovenstaande foto voor een videofragment)

Goochelaar Robin Matrix houdt zich al vanaf zijn 8e levensjaar bezig met goochelen. Daar waar hij begon met kleine trucjes in familiair gezelschap, groeide hij in korte tijd uit tot één van Nederlands meest geboekte goochelaars.

Hij weet op elk event de gasten optimaal te vermaken met zijn table-magic. Het op slinkse wijze zakkenrollen en zijn indrukwekkende custom made shows.

Tegenwoordig is goochelaar Robin Matrix te zien op vele Nationale en Internationale beurzen. Waar hij speciaal voor zijn opdrachtgevers trucs bedenkt om potentiële klanten op een ludieke manier te filteren en naar de stand te trekken. Maar ook op andere bijeenkomsten als openingen, personeelsfeesten en sjieke partijen is goochelaar Robin Matrix niet meer weg te denken.

Deze goochelaar staat voor 100% MAGIC en hij mag zich met recht een top-goochelaar-entertainer noemen.

Na zijn geweldige ervaring in Japan waar hij, een aantal jaren geleden, in 3 maanden tijd voor ongeveer 750.000 toeschouwers heeft mogen optreden, sloeg Robin Matrix de professionele entertainment weg in. Inmiddels doet Robin Matrix ongeveer 265 optredens per jaar, in zowel binnen- als in buitenland. Robin Matrix weet de juiste touch te geven aan elk feest of event. Of het nu gaat om een privéparty bij iemand thuis? Op een beurs voor een gerenommeerd merk? Of voor de gasten van het Ministerie van Defensie? Robin Matrix is een entertainer waarover door nog lang nagepraat wordt.

TABLE-MAGIC
Deze kleine act van goochelaar Robin Matrix heeft een grote impact bij je gasten. Interactief, persoonlijk en vooral verbazingwekkend.

ZAKKENROLLER
Zakkenroller en goochelaar Robin Matrix weet op een perfecte manier de zakken van je gasten leeg te rollen. Geraffineerd en vingervlug is deze beroepszakkenroller.

CENTRALE ACT
De centrale act van goochelaar Robin Matrix is een absolute aanrader bij kleine gezelschappen; bijvoorbeeld als kort intermezzo, re-Energizer of sympathieke break.

PODIUMACT
Deze podiumact is een energieke presentatie voor zowel kleine als grote evenementen. Hij denkt graag met je mee om een custom made act te maken.

BEURS MAGIC
Met beurs magic van Robin Matrix op je stand, is jouw bedrijf of product uniek en ludiek vertegenwoordigd op de beurs. Je bedrijf zal opvallen als nooit tevoren!

WORKSHOP GOOCHELEN
Altijd al willen leren goochelen? Of op zoek naar een leuke teambuilding activiteit? dan is de workshop goochelen van deze magisch kunstenaar zeker wat voor u!

KINDERSHOW
Magie, humor en veel publieksinteractie met de kinderen. Daar staat de leuke kindershow van goochelaar Robin Matrix voor.

Goochelaar Robin Matrix - TopActs.nl - 5   Goochelaar Robin Matrix - TopActs.nl - 4   Goochelaar Robin Matrix - TopActs.nl - 6   Goochelaar Robin Matrix - TopActs.nl - 3

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Goochelaar Robin Matrix bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Goochelaars & Illusionisten <<<

Tijdsduur en prijs

1e uur: € 600,-
elk volgend uur € 150,-

Reiskosten

op aanvraag

Opmerking

1 artiest

Optie/Boeking Contact