Goochelaar Michel van Grinsven – Seniorenshow –

Seniorenact Michel van Grinsven boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Michel presenteert drie verschillende seniorenprogramma, bestaande uit liedjes, welke een glimlach van herkenning of verbazing om de mond zullen toveren.De liedjes welke worden gebracht zijn vrolijke liedjes met een verhaaltje en een extraatje. Materiaal van Wim Sonneveld, Ronnie Tober, Benny Neyman. Teksten van Eli Asser en Kees Corbijn.

Michel weet telkens iets extra mee te geven aan het geheel, door op zijn eigen manier steeds het publiek bij het geheel te betrekken. Interactie is een belangrijk onderdeel van de show.

Ook de buikspreekact met Jeroentje, de vertederende, maar eigenwijze vogel, alsmede een aantal luchtige goocheltruc’s ontbreken niet aan het programma. Ook een act met iemand uit het publiek als buikspreekpop zit in het programma. Een hilarisch hoogtepunt, waar nog lang over nagepraat zal worden.

Michel was als buikspreker te zien in de televisie programma’s: de 5 uur show, Ontbijt tv, Lieve Martine, Wie van de drie, Lucky letters, Willem Wever, Kids for Animals en op diverse lokale omroepen.

In overleg. met eigen decor en geluid. ( 650 watt, geschikt tot 300 personen.)
Michel werkt met de nieuwste BOSE geluidsset. Gespreid geluid, dus overal evengoed hoorbaar, ook achterin! Voor grotere groepen geluid in overleg.

Michel heeft meerdere keren opgetreden op de Zonnebloemboot, en verzorgt optredens tijdens de Zonnebloem vakantieweken op diverse locaties in Nederland en Belgie.

Michel heeft drie verschillende programma’s.
Gevarieerde varieteshows met liedjes, goochelen en buikspreken.

Ik ben blij dat ik ze niet vergeten ben.
Een show waarin een aantal grote voorbeelden van Michel de revue zullen passeren. Een show vol interactie en afwisseling.

Weer eens iets anders.
Waarin een aantal vergeten artiesten helelmaal nog niet zo vergeten zijn, als bllijkt hoe goed het publiek hun teksten nog kunnen meedoen! Oud repertoire wordt afgewisseld met eigen materiaal dat perfect op het geheel aansluit en wordt afgewisseld met goochelen en buikspreken.

Voor de lol
Liedjes – goochelen – verrassingsact
Naast vrolijke herkenbare luister en meezing- liedjes, en een flinke dosis humor, laat Michel ook zijn goochelkunsten zien. Het kleine zusje van Michel, Anneliesje is drie turven hoog, en zij laat tijdens de show zien dat het optreden in de familie zit. Tijdens een andere hilarische act zal je versteld staan hoe een van de gasten het goochelen ook onder de knie blijkt te hebben! Een nieuwe ster! Variété met muzikaal en magisch entertainment als vanouds. Je gasten zullen het zeker ervaren als een welkome afwisseling.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Goochelaar Michel van Grinsven – Seniorenshow – bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Goochelaars & Illusionisten <<<

Tijdsduur en prijs

2x 45 minuten € 585,-

Reiskosten

€ inclusief voor heel Nederland

Opmerking

begeleiding: 1 persoon
geluidsinstallatie: inclusief tot max. plm. 300 personen
decor: inclusief

Optie/Boeking Contact