Goochelaar Marc Woods

Goochelaar Marc Woods boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Even sfeerproeven? Klik op bovenstaande foto voor een videofragment)

Tafelgoochelaar – Geef kleur aan jouw event!
Marc is in te zetten als tafelgoochelaar waarbij hij zich tussen de gasten mengt. De gasten zitten er met hun neus bovenop en toch verdwijnt hun horloge of telefoon waar ze bij staan. Verbaas jezelf als Marc, stijlvol en respectvol, jouw gasten inpakt met zijn illusies op de vierkante centimeter! Marc is flexibel en professioneel en weet als geen ander hoe hij in een onverwachte situatie moet handelen…de perfecte partner wanneer je op zoekt bent naar entertainment op hoog niveau zonder zorgen. Marc loopt met zijn trucs tussen de gasten, van tafel naar tafel! Interactie is waar het om draait bij tafelgoochelen. Een tafelgoochelaar is absoluut een toevoeging tijdens ieder feest / event! Zonder dat de gasten het merken heeft Marc hen gerold van horloges, telefoons en andere spullen en op het eind, krijgt iedereen uiteraard zijn of haar spullen weer terug. Je zult een verpletterende indruk maken op uw gasten! Kies deze act en boek er direct een centrale show bij voor nóg meer impact!

Beursgoochelaar – De schakel tussen bedrijf en prospects
Verhoog jouw ROI met deze simpele truc!
Om op te vallen op een beurs heb je iets bijzonders nodig, iets waar de bezoekers voor willen stoppen in het gangpad. Het weggeven van kleine attenties is op zich prima, maar je wilt natuurlijk wel een blijvende impact maken. Wanneer je Marc in jouw beursstand zet zorgt hij voor een extra stroom aan bezoekers, deze worden verrast met een aantal korte/krachtige trucs. Vervolgens worden zij de stand in geleid waar de stand bemanning het overneemt. Marc levert altijd maatwerk en zorgt voor een presentatie die gekoppeld is aan zijn opdrachtgever. Zo maak je een blijvende impact op de bezoekers en verhoog je jouw ROI. Marc viel regelmatig in de prijzen:
Beste goochelaar van NL (cat. parlour magic)
Eerste prijs tafelgoochelen Gonga Magic Contest
Derde prijs Magic Effects Supercup
Boek kwaliteit…boek Marc Woods

Goochelaar Marc Woods - TopActs.nl - 2a   Goochelaar MW - TopActs.nl - 3   Goochelaar MW - TopActs.nl - 4   Goochelaar MW - TopActs.nl - 5

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Goochelaar Marc Woods bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Goochelaars & Illusionisten <<<

Tijdsduur en prijs

1 uur € 645,-
2 uur € 745,-
3 uur € 845,-

Reiskosten

€ inclusief voor heel Nederland

Opmerking

begeleiding: 1 persoon

Optie/Boeking Contact