Goochelaar Leo Smetsers

Goochelaar Leo Smetsers boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Even sfeerproeven? Klik op bovenstaande foto voor een videofragment)

TAFELGOOCHELEN
je bent te gast op een feest, of je zit gezellig te eten met vrienden in een restaurant, en plotseling staat een vriendelijke en innemende man aan je tafel die jou en je tafelgenoten binnen de kortste tijd laat schateren van het lachen en die je doet omvallen van verbazing. Een héél grote kans dat het hier om de gemoedelijke Brabander Leo Smetsers gaat!

Uniek in zijn soort
Leo Smetsers is een autodidact, die zichzelf heeft ontwikkeld tot een van de toptalenten op het terrein van tafelgoochelen, niet alleen in Nederland, maar inmiddels ook ver daarbuiten. Daarbij brengt Leo een repertoire ‘out-of- the-box’, je krijgt dingen te zien die je nog nooit hebt gezien en die je absoluut niet voor mogelijk houdt. Leo bedriegt jou en je gasten uiterst geraffineerd, direct onder je neus maar… hij doet dit wel op een ‘eerlijke manier’. Toch is hier een waarschuwing op zijn plaats: pas op je portefeuille en pas op je horloge, want er gebeuren dingen waar je zelf bij bent en die toch onmogelijk zijn!

Leo’s performances aan je tafel, waaronder zijn fameuze Balletje Balletje, vormen een mix van comedy en mysterie die enig in zijn soort is. De oh’s en ah’s zijn dan ook niet van de lucht en worden constant afgewisseld met schaterend lachen. Na Leo’s optreden ‘right under your nose’ gaat de conversatie niet meer over werk, het weer of over de kinderen, maar over geheel andere dingen…

Wanneer je Leo Smetsers engageert om te komen tafelgoochelen op je bedrijfsfeest, familiedag, conferentie, bij sportevenementen, voor een bruiloftsfeest of voor welke gelegenheid dan ook, dan boek je top-entertainment van de bovenste plank. Dan haal je de hoofdprijs in huis waarover nog lang nagepraat zal worden!

LEO SMETSERS: AL 20 JAAR BEURSPROPPER NUMBER ONE
Op de Nederlandse beurzen is Leo een bekende en vaak geziene entertainer. Een beurspropper die als geen ander in staat is om potentiële klanten met je en jouw bedrijf in contact te brengen. En dat is toch wat je wilt: veel potentiële klanten, heel veel potentiële klanten, hoe meer hoe beter, bekend maken met jouw producten en ze daarvoor te interesseren. Leo’s goochelkunst boeit bijzonder en is voor beursgangers altijd een welkome afwisseling. Met heel speciale effecten brengt Leo contacten tot stand, waarbij vele mogelijkheden open liggen.

Leo als geroutineerd beurspropper:
Een geweldige mogelijkheid om meer omzet te (gaan) genereren. Heel interessant kan het zijn om effecten te vertonen met je eigen bedrijfslogo en na de vertoning de betreffende truc (met daarop dus je logo) mee te geven aan de klant. Dat is nog eens wat anders dan een folder of het gebruikelijke visitekaartje. Maar er zijn veel meer opties denkbaar: zelfs een dvd met daarop je reclame kan!

Neem vooral eens contact op met Leo wanneer je jouw stand en je product een extra ‘boost’ wil geven. Dit zal je geen windeieren leggen en zeer lonend voor je bedrijf kunnen uitpakken. Doen dus!

Goochelaar Leo Smetsers - TopActs.nl - 2   Goochelaar Leo Smetsers - TopActs.nl - 3   Goochelaar Leo Smetsers - TopActs.nl - 5   Goochelaar Leo Smetsers - TopActs.nl - 4

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Goochelaar Leo Smetsers bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Goochelaars & Illusionisten <<<

Tijdsduur en prijs

3 uur € 800,-

Reiskosten

€ inclusief voor heel Nederland

Opmerking

1 artiest

Optie/Boeking Contact