Goochelaar Jordi – Table Magic

Goochelaar Jordi – Table Magic boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Table-Magic van goochelaar Jordi is een verrijking van je evenement!

Of het nou een bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, borrel, of familiefeest is? Met een tafelgoochelaar Jordi is het hoe dan ook een succes. Met zijn vingervlugge trucs zal goochelaar Jordi al je gasten versteld doen staan.
Door zijn jarenlange ervaring heeft goochelaar Jordi voor elke gelegenheid trucs in huis. Hiermee is je evenement verzekerd van topentertainment. Goochelaar Jordi zal de gasten verbluffen met zijn kunsten. Zijn toeschouwers zullen ontdekken dat zelfs als zij er met hun neus bovenop staan, zij nog niet zullen begrijpen hoe deze tafelgoochelaar het doet.

Al ruim twintig jaar vertoont goochelaar Jordi met zijn table-magic voor publiek. Tijdens je evenement zal tafelgoochelaar Jordi zich mengen tussen het publiek en op deze manier zijn kunsten aan elke tafel vertonen. Er zal een onvergetelijk samenspel tussen je gasten en goochelaar Jordi ontstaan, waardoor het feest sowieso een succes wordt. Welke gelegenheid het ook is.

Het is overigens niet eens nodig dat er tafels staan, want als deze niet aanwezig zijn, voert tafelgoochelaar Jordi zijn trucs net zo makkelijk lopend tussen je gasten uit. Met deze topentertainer op je evenement ben je absoluut verzekerd van een vermakelijke bijeenkomst.

Voor kleine gezelschappen is een combinatie van de CENTRALE ACT en TABLE-MAGIC van goochelaar Jordi een perfecte invulling, Hij kan met zijn table-magic de gasten bijna 1 op 1 entertainen met zijn close-up-trucs en met zijn Centrale gedeelte dan ‘en groupe’ de gasten vermaken op ene centraal punt.

Indien je de wens hebt om bijvoorbeeld je boodschap, thema of product bij het magische entertainment van goochelaar Jordi te betrekken, dan is dat heel goed mogelijk. Door zijn grote ervaring weet hij altijd wel een goede mouw te passen aan jouw wens en mee te nemen in zijn optreden. Dus vraag gerust naar de mogelijkheden.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Goochelaar Jordi – Table Magic bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Goochelaars & Illusionisten <<<

Tijdsduur en prijs

1e uur: € 600,-
elk volgend uur € 125,-

Reiskosten

op aanvraag

Opmerking

1 artiest

Optie/Boeking Contact