Goochelaar Fred-Ric

Goochelaar Fred-Ric boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Meervoudig prijswinnaar bij de Nederlandse Kampioenschappen Goochelen voor Kinderen

Fred-Ric is vandaag jarig en samen met de kinderen gaat hij zijn verjaardag vieren. Natuurlijk is er niets geregeld en gaat er van alles mis. Er hangen bijvoorbeeld nog geen slingers, maar gelukkig kan Fred-Ric goochelen. Helaas gaat dit natuurlijk mis en wordt er alleen een zakdoek tevoorschijn getoverd. Als de kinderen helpen blijkt het dat Fred-Ric de verkeerde goochelspreuk gebruikt. Dom, dom, dom….. Gelukkig helpen de kinderen Fred-Ric en samen goochelen ze de slingers tevoorschijn. Alles staat in het teken van de verjaardag van Fred-Ric, zoals taart, kadootjes en verjaardagsfeestjes.

Welke reden je ook hebt om een feest te organiseren, deze show kan worden aangepast aan elke situatie. Vindt de voorstelling plaats ter gelegenheid van een verjaardag dan wordt deze jarige natuurlijk speciaal in het zonnetje gezet. Met Koninginnedag wordt de verjaardag van de Koningin gevierd. Als je een jubileum viert dan staat dit feit natuurlijk centraal. Uiteraard wordt ook deze show aangepast aan de leeftijd van de toeschouwers.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Kindershow Goochelaar Fred-Ric bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Kindershows <<<

Tijdsduur en prijs

1x 50 minuten € 550,-

Reiskosten

€ 0,40 pkm (incl. 50 km v.v.) vanaf Hengelo

Opmerking

begeleiding: 1 persoon
decor: inclusief
geluid: inclusief tot 250 personen

Optie/Boeking Contact