Frosty, de zingende sneeuwpop

Frosty, de zingende sneeuwpop boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Klik op bovenstaande foto voor een vergroting)

Wanneer magie tot leven komt ontstaat een echte publiekslieveling: Frosty de Sneeuwpop! Deze schattige verschijning, tot leven gewekt met de liefde en warmte van de bezoekers.

Frosty is op weg om de mensenwereld te verkennen. Al zingend brengt hij warmte en gezelligheid. Met zijn swingende repertoire zoals: ‘’Als het sneeuwt’’, ‘’Frosty de Sneeuwpop’’ en ‘’Twinkel Bells’’ laat Frosty de bezoekers swingen en dansen.

Frosty zal worden bespeeld door een poppenspeler. Door zijn mobiele systeem kan hij van locatie naar locatie rijden om zo een ambulante act te vormen. Tussen de liedjes door is er uiteraard de mogelijkheid om op de foto te gaan met Frosty. Frosty de zingende Sneeuwpop is een unieke act met een hoge entertainmentwaarde door de combinatie van live zang, poppenspel en zijn schattige uiterlijk.

Frosty, de zingende sneeuwpop - TopActs.nl - 2   Frosty, de zingende sneeuwpop - TopActs.nl - 3   Frosty, de zingende sneeuwpop - TopActs.nl - 4

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Frosty, de zingende sneeuwpop bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Winter / Kerst <<<

Tijdsduur en prijs

4x 30 minuten (binnen 4 uur)
€ 995,-

Reiskosten

€ 0,30 pkm vanaf ‘s-Hertogenbosch

Opmerking

1 artiest

Optie/Boeking Contact