Fred Ric -Sintshow-

Fred Ric -Sintshow- boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Het leukste Sinterklaasvoorprogramma van Nederland!!!!
► Doldwaze kindershow
► Sinterklaasliedjes meezingen
► Verbazingwekkende goocheltrucs

Fred-Ric reist gedurende de Sinterklaastijd het hele land af met De Super Sinterklaas Show. Een vrolijke show met zang, magie, lachwekkende momenten en natuurlijk helemaal in het teken van Sinterklaas!

Fred-Ric heeft zijn schoen gezet, maar wat blijkt… er zit helemaal niets in! Hoe zou dat toch komen? Samen met de kinderen gaat hij kijken wat er aan de hand is. Zijn de liedjes die ze hebben gezongen soms niet goed genoeg? Is de schoen wel schoon genoeg en gepoetst? Is er wel voldoende water voor het paard klaar gezet?

In Fred-Ric -Sintshow- zingt Fred-Ric samen met de kinderen veel liedjes. De teksten zijn van de bekende liedjes en de muziek is speciaal voor Fred-Ric gemaakt waardoor er een vrolijk meezingfeest ontstaat. Naast het zingen wordt er ook veel gegoocheld waarbij Fred-Ric vaak de hulp van de kinderen inroept, omdat er wel eens wat fout gaat. Zou alles toch nog in orde komen voordat Sinterklaas en zijn pieten komen? De kinderen zullen volop meeleven met Fred-Ric en zullen een onvergetelijk Sinterklaasfeest hebben.

Evaluatie(s)

naam opdrachtgever: Peinemann Corporate Services B.V.
algemeen rapportcijfer: 9
reactie: Snelle reactie en helpend met eventuele alternatieven | Prettig contact, we mochten ook gebruik maken van de geluidsinstallatie | Ging gewoon heel goed | Alle kinderen deden mee | Prettige benadering in ongedwongen sfeer

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Fred Ric -Sintshow- bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Sinterklaasshows <<<

Tijdsduur en prijs

1 x 50 minuten € 550,-

Reiskosten

€ 0,40 pkm (incl. 50 km v.v.) vanaf Hengelo

Opmerking

1 artiest
decor: inclusief
geluid: inclusief tot 200 personen

Optie/Boeking Contact