Fotohokje

Fotohokje huren? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis entertainmentadvies.

Een geweldig item voor voor elk evenement! Ideaal voor winkelcentra, personeelsfeesten, bruiloften, jaarmarkten. Het fotohokje is superleuk. Als begeleiding sturen wij een medewerker mee wanneer je de fotobooth huurt. Hij of zij is zorgvuldig geselecteerd en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Zo ben je er zeker van dat alles goed geregeld is.

Wij regelen alles tot in detail. Vooraf heb je volop mogelijkheden om het fotohokje naar wens te maken (=optie). Tijdens het evenement is er iemand van ons team op locatie aanwezig die het fotohokje bezorgt en gebruiksklaar maakt, ruim voor de tijd die je hebt afgesproken.

VERKLEEDKIST
Om de foto’s van het fotohokje nog leuker te maken leveren we allerlei gekheid op een stokje mee. Laat je gasten zich helemaal uitleven met deze props. Van snor tot stropdas, het zit allemaal in de verkleedkist van het fotohokje. Onder andere de volgende props worden meegeleverd wanneer je een photobooth bij ons huurt: Snor, Stropdas, Brillen, Strikje, Pruik, Petten, Pijp, Masker, Lippen, Boa etc.

Inclusief:
Begeleiding van een enthousiaste medewerker
Onbeperkt foto’s afdrukken
Een verkleedkist met leuke attributen

Fotohokje branding - TopActs.nl - 3 Fotohokje branding - TopActs.nl - 4

Greenscreen
Wil je een gave achtergrond op je unieke foto hebben?  De Eiffeltoren of een hagelwit strand op de Malediven. Door het greenscreen kun je alles projecteren wat je maar wil! Het wordt op het scherm geprojecteerd en je hebt een top foto.
fotohokje-greenscreen - TopActs.nl - 4

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Huur Fotohokje bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Fotoentertainment <<<<

Tijdsduur en prijs

4 uur (of gedeelte) € 625,-
Elk uur extra € 75,-

Reiskosten

€ 1,- pkm vanaf Heeswijk-Dinther (eerste 50 km v.v. vrij van reiskosten)

Opmerking

inclusief 1 enthousiaste medewerker
bovenstaande prijzen zijn exclusief 21%BTW

Optie/Boeking Contact