Pretty Winner

Foto Entertainment Pretty Winner boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Met de mobiele foto-act Pretty Winner is iedereen een winnaar!

Heeft je team fantastisch gepresteerd? Ben je ontzettend blij met je trouwe personeel? Of wil je de gasten op jouw evenement op ludieke wijze bedanken voor hun komst? Vertel het met een direct-klaar-foto van Pretty Winner!

Gekleed in een origineel kostuum, met verwijzingen naar kleurrijke sportprijzen, en uitgerust met gouden medailles en een super grote cup op een rijdende sokkel, begeeft de actrice zich tussen het publiek, Enthousiast verrast zij jouw gasten met geweldig nieuws: “ U heeft de CUP gewonnen!!” Het is een wisseltrofee, dus hij moet helaas weer mee terug. Maar wie de cup wint, mag ‘m natuurlijk wel even vasthouden en als stralende winnaar poseren voor de direct-klaar-camera van Pretty Winner. Het resultaat is een overtuigende foto van dat gelukzalige moment aan de top. Groter bewijs dat je ‘m won, bestaat niet!

De foto’s worden ter plekke voorzien van een full colour fotoframe, desgewenst bedrukt met jouw (commerciële)boodschap en als theatraal aandenken aan je evenement aan de geportretteerden overhandigd.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Pretty Winner bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Fotoentertainment <<<<

Tijdsduur en prijs

3x 45 minuten of 4x 30 minuten (binnen 4 uur) € 925,- Meerpijs opties zoals: extra speeltijd, extra direct-klaar-foto’s, maatwerk fotoframes op aanvraag

Reiskosten

€ 0,28 pkm vanaf Den Haag

Opmerking

begeleiding: 1 persoon inclusief: 75 direct-klaar-foto’s, 75 standaard fotoframes (full color, gestanst, gevouwen en geplakt) Voor Kerstavond, 1e en 2e Kerstdag, Oud- en Nieuwjaar geldt een toeslag

Optie/Boeking Contact