Pretty Smile

Foto Entertainment Pretty Smile boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Met de mobiele foto-act Pretty Looks kijken uw gasten even door de ogen van een ander en werpen ze een verrassende blik op zichzelf.

Gekleed in een prachtig, kleurrijk kostuum begeeft de actrice zich tussen het publiek. Opgewekt biedt zij uw gasten de mogelijkheid de wereld door de ogen van een ander bekijken om zo een frisse kijk op zichzelf te krijgen. Zij worden vervolgens uitgenodigd een keuze te maken uit de verschillende 3-dimensionale brillen met ogen op stokjes. Elke bril bevat een ander paar ogen met aan elke kant ook weer een andere blik. Door met deze brillen voor de camera te poseren ontstaan niet alleen hilarische portretten, maar ook komische taferelen voor de omstanders.

De foto’s worden ter plekke voorzien van een full colour fotoframe, desgewenst bedrukt met uw (commerciële)boodschap en als theatraal aandenken aan uw evenement aan de geportretteerden overhandigd.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Pretty Oops bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Fotoentertainment <<<<

Tijdsduur en prijs

3x 45 minuten of 4x 30 minuten (binnen 4 uur) € 925,- Meerpijs opties zoals: extra speeltijd, extra direct-klaar-foto’s, maatwerk fotoframes op aanvraag

Reiskosten

€ 0,28 pkm vanaf Den Haag

Opmerking

begeleiding: 1 persoon inclusief: 75 direct-klaar-foto’s, 75 standaard fotoframes (full color, gestanst, gevouwen en geplakt) Voor Kerstavond, 1e en 2e Kerstdag, Oud- en Nieuwjaar geldt een toeslag

Optie/Boeking Contact