Pretty Oops

Foto Entertainment Pretty Oops boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Met de mobiele foto-act Pretty Oops! stappen uw gasten op speelse wijze in de komische wereld van strips en cartoons.

Gekleed in een speels zwart-wit letterkostuum en vergezeld van een bijpassend karretje met tekstballonnen voorzien van bekende kreten uit strips en cartoons, begeeft de actrice zich tussen het publiek. Op sympathieke wijze vraagt zij uw gasten een bordje met een stripkreet te selecteren en daar mee te poseren voor de camera. Maar met een strak gezicht neemt Pretty Oops! natuurlijk geen genoegen! Met veel humor worden uw gasten gestimuleerd een bijpassend gezicht te trekken om het plaatje te versterken.

De mix van de realiteit en de komische tekstbordjes leveren niet alleen hilarische, strip-achtige foto’s op, maar ook zeer komische taferelen voor de omstanders.

De foto’s worden ter plekke voorzien van een full colour fotoframe, desgewenst bedrukt met uw (commerciële)boodschap, en als theatraal aandenken aan uw evenement aan de geportretteerden overhandigd.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Pretty Oops bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Fotoentertainment <<<<

Tijdsduur en prijs

3x 45 minuten of 4x 30 minuten (binnen 4 uur) € 925,- Meerpijs opties zoals: extra speeltijd, extra direct-klaar-foto’s, maatwerk fotoframes op aanvraag

Reiskosten

€ 0,28 pkm vanaf Den Haag

Opmerking

begeleiding: 1 persoon inclusief: 75 direct-klaar-foto’s, 75 standaard fotoframes (full color, gestanst, gevouwen en geplakt) Voor Kerstavond, 1e en 2e Kerstdag, Oud- en Nieuwjaar geldt een toeslag

Optie/Boeking Contact