Pretty ABC

Foto Entertainment Pretty ABC boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Met de foto-act Pretty ABC stelt de gasten een hilarische, absurde, prikkelende of dringende vraag die aansluit bij je evenement.

Gekleed in een intrigerend zwart-wit letterkostuum en vergezeld van een bijpassend karretje met lege tekstballonnen, begeeft de actrice zich tussen het publiek. Op speelse wijze stelt zij de gasten een door jou geformuleerde vraag en verzoekt hen met een krijtstift het antwoord in een tekstballon naar keuze te noteren. Na enkele speelse regieaanwijzingen van de actrice poseren de gasten met hun antwoord voor de direct-klaar-fotocamera.

De foto’s worden ter plekke voorzien van een full colour fotoframe met daarop de gestelde vraag en desgewenst je (commerciële)boodschap of logo en als bijzonder aandenken aan je evenement aan de geportretteerden overhandigd.

Met Pretty ABC kunt bijvoorbeeld vragen naar een mening, een herinnering, een naam. Of naar een oplossing, een goed idee, een grote wens of een reactie op bijvoorbeeld een nieuw product of voorstel.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Pretty ABC bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Fotoentertainment <<<<

Tijdsduur en prijs

3x 45 minuten of 4x 30 minuten (binnen 4 uur) € 925,- Meerpijs opties zoals: extra speeltijd, extra direct-klaar-foto’s, maatwerk fotoframes op aanvraag

Reiskosten

€ 0,28 pkm vanaf Den Haag

Opmerking

begeleiding: 1 persoon inclusief: 75 direct-klaar-foto’s, 75 standaard fotoframes (full color, gestanst, gevouwen en geplakt) Voor Kerstavond, 1e en 2e Kerstdag, Oud- en Nieuwjaar geldt een toeslag

Optie/Boeking Contact