Formule-1 Simulator

Formule-1 Simulator boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Formule-1 Simulator
Altijd al eens in een Formule-1 Simulator willen rondrijden? Of willen ervaren hoe Max Verstappen zijn tegenstanders voorbij gaat? Met onze realistische race simulator huren is dat allemaal mogelijk! Bij ons huur je een op de Formule-1 raceauto gebaseerde realistische racestoel met een force feedback stuur en pedalen waarmee je elke curbstone goed aan voelt. Daarbij rijdt en oefent Max Verstappen in een vergelijkbare racesimulator!

Wat is een Formule-1 Simulator?
Onze Formule-1 Simulator is een verrijdbaar podium met daarop een Formule-1 racestoel met frame van het merk Playseat. Op het frame zit een Thrustmaster gemonteerd met F1 replica stuur. De stoel is verder voorzien van pedalen van Thrustmaster en een 4k HDR 44 inch TV scherm op een truss-standaard. Een F1 race simulator huren kan niet natuurlijk zonder de Playstation 4 met meest actuele race game (F1 2022).

Het podium is voorzien van een finishvlag motief en is opgehoogd zodat een instap makkelijker is gemaakt. De Playseat geeft je het gevoel plaats te nemen in een echte F1 race auto. Daarnaast zijn de stoel, de pedalen en het stuur op meerdere manieren makkelijk in te stellen voor de persoon die de simulator gaat besturen.

Aankleding bij het huren van een Formule-1 Simulator
Onze F1 race simulator kan eventueel aangekleed worden met diverse bijpassende items zoals een scorebord, posters van diverse coureurs of een bijpassende prijs voor de winnaar van de snelste lap. Zo staat er een zeer complete F1 race sim op je te wachten voor het volgende evenement. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Formule-1 Simulator huren met jouw bedrijf
Onze F1 simulator is uitermate geschikt voor jouw bedrijfsfeest, nieuwjaarsborrel, familieweekend of ander evenement. Want bij het huren van meerdere Playseats heb je voor uren vermaak. Onze stoelen zijn ook een goede toevoeging aan een pop-up arcadehal met arcadekasten, een pooltafel en flipperkasten. Met deze fantastische arcadehal vermaakt het personeel zich de hele avond prima!

Racestoel Formule-1 Simulator als entertainment op je beursstand
Door de resultaten van ‘onze’ Verstappen, is de Formule-1 in ons land mega populair. Met onze f1 simulators huren gebruik je die populariteit. Voor gegarandeerd veel enthousiaste bezoekers op je beursstand moet je onze populaire f1 race simulator huren. TopActs.nl verhuurt de officiële F1 Playseat Aston Martin Red Bull Racing uitvoering en/of een zwarte F1 playseat. Met de effen zwarte stoel zijn er mogelijkheden voor huisstijl logo’s en branding achterop de race stoel. Daarnaast kunnen wij met trussen en zwarte doeken of met vaste wanden jouw complete (F1) beursstand aankleden en gedeeltelijk of geheel afsluiten van publiek; de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook bieden wij de mogelijkheid om jouw beursstand in te richten met tafels, statafels, stoelen en aankleding.

Soepele verhuur op je evenement
Tijdens het evenement is er mogelijkheid voor begeleiding. Onze begeleiders zorgen voor een soepele race en doorstroom van de f1 race simulators. En zij zorgen voor de instellingen van de sims en betrekken het publiek bij de F1 simulators. Op deze wijze heb je zelf tijd om de toestromende mensen te benaderen en zo is het ijs gelijk gebroken. Ook houden zij de tijden bij voor een leuk competitief element.

Simulators zelf begeleiden
Heb je genoeg collega’s om je heen? Bij een f1 race simulator huren kan je dan natuurlijk de begeleiding prima zelf doen. Bij het plaatsen krijg je van ons een gedegen uitleg en een klein overzichtje van de meest gangbare knoppen op ’t stuur. Via de draadloze controllers is alles makkelijk te besturen. Ook kunnen we meedenken met welke modus, moeilijkheidsgraad, circuit en andere instellingen aansluiten bij het evenement. Natuurlijk zorgen we ervoor dat alles volledig werkt zodat jullie direct van start kunnen.

Voor elke doelgroep een aparte stoelinstelling
Het ongekende succes van de Formule 1 in Nederland hebben we grotendeels te danken aan onze Nederlandse held Max Verstappen. Wie kan zich niet zijn debuut bij Red Bull’s 1ste team herinneren; winst op het circuit van Spanje. Uiteraard spelen we daar graag op in met onze all round F1 Playseat. Deze Playseat is makkelijk in te stellen waardoor iedereen kan racen. Voor de allerkleinste gebruiken we een kussen in de rug en iemand die met de controller gas kan geven. Ook maakt het niet uit of je ervaring hebt of niet. Onze f1 race simulator is zeer geschikt voor de beginnende speler, de geoefende gamer en voor de professionele racecoureur. Schakelen, automatisch remmen en alle andere instellingen zijn volledig aanpasbaar zodat iedereen in ieder geval vooruit komt .

Professionele begeleiding
Uiteraard kunt bij ons professionele begeleiding krijgen bij het huren van een complete F1 race simulator. Deze begeleiding bevat naast op- en afbouw een enthousiaste representatieve begeleider die de bezoekers snel en kundig kan laten zitten, de stoel op de gewenste stand kan zetten en ze direct op het circuit zet met de nodige aanwijzingen. Onze begeleider wordt dus de hostess voor de F1 race simulators waarmee jij ontzorgd wordt, en je bezoekers de beste F1 experience krijgen.

Complete Formule-1 Playseat huren voor 2 of meer spelers
Het echte vermaak begint wanneer je tegen elkaar kan rijden! Denk bij het bedrijfsfeest aan de competitie die iedereen graag aan wil gaan met zijn collega’s. Een f1 race simulator huren en hop tegen elkaar racen over het circuit is mogelijk met onze f1 simulators. Natuurlijk is het racen tegen elkaar erg gaaf maar wat dacht je van het racen met 3,4 of nog meer personen tegelijk! Het meest gangbaar is om twee f1 simulators te huren waarbij je toch een compleet grid kan vormen door de computer toe te voegen. Het vraagt wel om een internet verbinding met goede wifi of een goede hotspot. Vraag een offerte aan als je meer dan 1 f1 simulator huren wilt.

Rijden als Max Verstappen met zijn F1 Red Bull RB18 (2022)
Huur onze Formule 1 race simulator en waan je op de Grand Prix’s van 2022 met een Red Bull Formule 1 auto onder je billen. Ga de race aan met andere coureurs en ervaar de magie van de Formule 1, ook op de nieuwe circuits, Hanoi en Zandvoort! Je kunt onze complete F1 simulator huren voor je eigen onvergetelijke F1 experience bij jou op locatie!

Formule 1 simulator huren overal in Nederland
Bij TopActs.nl kan je een F1 race simulator huren voor elk feest of evenement. Met een F1 race simulator heb je beslist een leuke item staan! Deze unieke racesensatie zorgt voor heel veel aandacht. Je kan heel makkelijk op elk willekeurige locatie een F1 experience neer zetten en meemaken. Met een F1 race simulator huren hoef je dus niet meer naar het circuit.

F1 simulator huren voor Circuit Zandvoort
Het meegeleverde originele Formule-1 spel bevat alle coureurs en alle circuits die officieel op de kalender stonden voor 2022. Met deze race simulator kan je dus op je gemak een race naspelen om Verstappen (opnieuw) te laten winnen. Natuurlijk behoort circuit Zandvoort ook tot de mogelijkheden. Max wist de race dit jaar te winnen van Russell en Leclerc! Kun jij de Nederlandse Grand Prix ook aan?

Een F1 Playseat huren versterkt het racegevoel verder. Deze racestoel is een replica van een officiële F1 racestoel, gebaseerd op het originele ontwerp van een echte F1 race stoel. Naast een aantal raceteams hebben coureurs Verstappen en Vettel meegewerkt aan de ontwikkeling van het ontwerp. Bovendien heeft Verstappen zelfs zijn eigen op maat gemaakte F1 Playseat!

Onze simulators komen samen met fly-over en stiften om de tijden op te schrijven.

F1 simulator huren met eigen logo en huisstijl?
Deze mogelijk is natuurlijk aanwezig. Informeer ons over je wensen en wij gaan voor je aan de slag. Uiteraard is zichtbaarheid op een beurs of evenement erg belangrijk en met het huren van f1 simulators als toffe gimmick zijn logo’s en huisstijl extra belangrijk. Mogelijkheden zijn onder andere vloerreclame in vinyl of mooie grote posters achter de f1 simulators. We staan uiteraard ook voor andere ideeën open.

Formule-1 Simulator - TopActs.nl - 2

 

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Formule-1 Simulator bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Diversen <<<

Tijdsduur en prijs

tijdsduur: in overleg
Prijs: op aanvraag

Reiskosten

op aanvraag

Opmerking

Optie/Boeking Contact