Fabela, Muzikale Nar

Fabela, Muzikale Nar boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Fabela reist door de Lage Landen als troubadour en nar tegelijk. Met zijn toeters en bellen, zijn prachtige kostuum en puntschoenen en zijn verhalen luistert hij iedere bijeenkomst op en laat de mensen hun dagelijkse zorgen voor even vergeten.

Vergezeld door zijn stokpaard weet hij elke uithoek van de Benelux te vinden, op zoek naar plaatsen waar hij spelen en zingen kan. Fabela de Nar zingt, maakt muziek, vertelt verhalen, kondigt aan- of af, maar weet soms óók te ontroeren als hij als troubadour in de ogen van een prachtige jonkvrouw een liefdeslied ten gehore brengt.

Fabela is geen jukebox, maar zingt en speelt muziek die terug doet denken aan de hofnar uit vervlogen tijden. Die brengt hij weer tot leven en zo weet hij elke gast een spiegel voor te houden: daar waar het kan, grappig en brutaal, maar altijd beschaafd en nooit plat of beledigend.

Zo is hij ook de perfecte ceremoniemeester Ook in deze tijd, bij uw feest, of bijeenkomst. Seminars en studiedagen weet hij ludiek te omlijsten en worden hoogtepunten waarover nog lang zal worden gesproken. Fabela ontlokt zelfs bij de meest stuurse mensen een lach op het gezicht.

Tegen meerprijs ook mogelijk in duo-combinatie met middeleeuwse waarzegster (mobiel)

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Fabela, Muzikale Nar bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Mobiele Muziekacts (solo) <<<

Tijdsduur en prijs

5x 30 minuten (binnen 4 uur)
€ 545,-
Voor festivals eventueel verlengde tijden mogelijk

Reiskosten

€ 0,30 pkm vanaf Aardenburg

Opmerking

begeleiding: 1 persoon

Optie/Boeking Contact