Don Luigi Dominante

Don Luigi Dominante boeken? Bel: 06 – 54 66 46 85 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Don Luigi Dominante is een famililielid van Alfonso Caponi, beter bekend als Al Capone (Chicago 1920) Luigi spreekt Nederlands doch met een overduidelijk Italiaans accent. Please… don’t mess with his family!!!

Deze act is geschikt voor (thema)feesten en straattheater. Don verloochent echter zijn Italiaanse achtergrond niet!! Don behartigt de belangen van de Siciliaanse familie in het deel van Europa wat met “landjekap” in zijn bezit is gekomen: Het noorden van België en het zuiden van Nederland. Echter door zijn vermeende dyslectie kun je hem ook in het noorden van Nederland en het zuiden van België tegenkomen. Je kunt hem herkennen aan zijn immer bruine krijtstreep pak en zijn oude versleten vioolkoffer onder de arm.

Don Luigi Dominante - TopActs.nl - 1   Don Luigi Dominante - TopActs.nl - 3   Don Luigi Dominante - TopActs.nl - 4   Don Luigi Dominante - TopActs.nl - 3


Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Don Luigi Dominante bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Typetjes <<<

Tijdsduur en prijs

Tijdsduur: in overleg
Prijs: op aanvraag

Reiskosten

op aanvraag

Opmerking

1 artiest

Optie/Boeking Contact