Dino Experience

Mobiele Act Dino Experience boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Heb je het videofragment hierboven al even bekeken voor een sfeerimpressie?)

Dino Experience T-REX
De levensgevaarlijke T-REX zal je evenement een flinke boost geven. Deze act is een publiekstrekker van jewelste. Je ziet van ver de ranger al aan komen lopen met een reallife T-REX. Geen paniek! De ranger begrijpt de dinosaurus en zal je gasten helpen een stapje dichterbij te laten komen en kennis te maken. Een unieke experience die je bezoeker niet snel zal vergeten. Deze act is te boeken voor o.a. events, televisie, pranks (grappen), fotoshoots, dierentuinen, markten, festivals, winkelcentrumpromotie etc.

Hoe het werkt
De dinosaurus is 4 meter breed en 2 meter hoog en wordt voortbewogen door een acteur in het kostuum zelf. Pure mankracht met een stukje technologie. De acteur kan door middel van een camera in het kostuum zijn omgeving in de gaten houden. Ook de ranger zal hem hierbij begeleiden. Het kostuum is voorzien van 7 levensechte dinogeluiden, knipperende ogen en een mond die open en dicht kan gaan. Je bezoekers zullen zeker hun camera erbij pakken om de herinnering aan deze bijzondere T-REX vast te leggen. Een echte publiekstrekker!

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek Mobiele Act Dino Experience bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Straattheater & Mobiele Acts <<<

Tijdsduur en prijs

2 x 30 minuten € 845,-
Elke 30 minuten extra € 200,-

Reiskosten

€ 0,65 pkm vanaf Oldebroek (25 km vv onbelast)

Opmerking

begeleiding: 2 persoon

Optie/Boeking Contact