De Vliegende Hollander

De Vliegende Hollander boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Even sfeerproeven? Klik op bovenstaande foto voor een videofragment)

Magie is overal te vinden, waar ook ter wereld.

Tovenaar Runewold heeft het spookschip: de vliegende Hollander (het schip van zijn grootvader Willem van der Decken),
met al zijn magie betoverd. Hij bevaart niet alleen meer de wereldzeeën, hij komt nu overal! Zo door de eeuwen heen heeft Runewold nogal wat beleefd met die gekke geesten aan boord. De wonderlijkste verhalen heeft hij opgetekend, om te delen met het publiek. Maar zijn reis is nog niet ten einde, hij moet door tot in de eeuwigheid….

De reisverhalen zijn: Avontuurlijk, historisch, vol fantasie, magie en humor. Was je ooit eerder in het twee stromenland? In de straat van Maghelhaen? Op een onbewoond eiland in de buurt van Vuurland/Patagonië?

In deze rondrijdende act heeft tovenaar Runewold contact met de geesten op het schip. Soms transformeert Runewold in zijn voorvader die het stuur en de verhalen overneemt. Een voorstelling die vol zit met termen en spreekwoorden uit de scheepvaart. “Houdt koers, schip ahoy, vaarwel!”

Deze mobiele straattheater act is te boeken voor festivals, markten of braderieën.

De Vliegende Hollander - TopActs.nl - 3   De Vliegende Hollander - TopActs.nl - 4   De Vliegende Hollander - TopActs.nl - 5   De Vliegende Hollander - TopActs.nl - 2

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek De Vliegende Hollander bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Straattheater & Mobiele Acts <<<

Tijdsduur en prijs

3x 40 minuten (binnen 4 uur)
€ 750,-

Reiskosten

€ 0,21 pkm vanaf Zwijndrecht

Opmerking

1 artiest

Optie/Boeking Contact