De Theetantes

De Theetantes boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

(Even sfeerproeven? Klik op bovenstaande foto voor een videofragment)

Valt het leven je niet mee? Kom bij de Tantes op de thee!
Voor een kort of wat langer bezoekje, een klotsend kopje en een koekje; Camilla en Jasmijn van Rooijbos tot Anijssenstein ontvangen je warm, welbespraakt en zijn erop gebrand dat je wordt vermaakt!

In Rococo rokken lopen ze je bijna van de sokken met hun pompeuze, ietwat bovenmatig gedecoreerde roesjes. Leutend en lurkend uit hun porseleinen potjes, luid zingend over de afwas, katten en gebroken kopjes, lijmen ze de scherven van hun jeugd bij elkaar.

Met uiterst bekende hits in een nieuw, dampend theemutje gestoken, zorgen de freules voor flink wat gesuikerde humor en herkenning. Slootwater wordt er niet geschonken, maar brand je tong niet over tante Ceylonda!

Tussen lieflijke plagerijtjes over hun nichtje Sisi en thee-partijtjes, stroomt de gezelligheid en zusterliefde recht het hart van de visite in. Dat alles fleurig en keurig, fatsoenlijk verzorgd. En uiteraard, in thee-ma in uw servies bezorgd.

De Theetantes is een vrolijke straat voorstelling met veel humor en gezelligheid.

De Theetantes - TopActs.nl - 2   De Theetantes - TopActs.nl - 3   De Theetantes - TopActs.nl - 4

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek De Theetantes bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Straattheater & Mobiele Acts <<<

Tijdsduur en prijs

2x 40 of 1x 60 minuten (binnen 3 uur)
2 artiesten: € 1.000,-

3 x 40 minuten (binnen 4 uur
2 artiesten: € 1.080,-

Reiskosten

€ 0,40 pkm vanaf Breda

Opmerking

2 artiesten

Optie/Boeking Contact