De Koning Lacht

De Koning Lacht boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Een sprookjesverhaal welke geschikt is voor de gehele basisschoolleeftijd. In de voorstelling kan de Koning niet meer lachen. Zijn hofdame, kamerjuffrouw en hofnar proberen hun koning aan het lachen te krijgen. Dit vormt de basis voor een vrolijk verhaal waarin het publiek actief wordt betrokken. In deze 75 min. durende voorstelling wordt alles uit de kast getrokken om een lach op het gezicht van de koning te toveren. Deze voorstelling is doorweven met veel humor en interactie waarover nog lang zal worden nagepraat. Slagen de hofdame, de kamerjuffrouw en de hofnar slagen in hun opzet? Dat is te zien in de voorstelling!

In de cast vindt je: Paul Ricour (Te zien op de Belgische televisie (PostbusX , Merlina, Interflix)) als koning Euforius de Blijmoedige, Veronique Cardini als hofdame Giebelinde, Peggy Jones als kamerjuffrouw Leopoldien, Arthuro Cardini als hofnar Lolito.

De koning lacht Kindershow - TopActs.nl - 2

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek De Koning Lacht kindershow bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Kindershows <<<

Tijdsduur en prijs

75 minuten (zonder pauze) € 1.600,-

Reiskosten

inclusief tot maximaal 200km vanaf Hasselt (B)

Opmerking

aantal artiesten
4 acteurs
inbegrepen
geluid geschikt tot 400 personen (Bose)
verlichting (Power led ligthing)
benodigd
Stroomvoorziening: 2 aparte stopcontacten
Minimale speelruimte: 6m (b) x 4m (d) x 3m (h)
bijzonderheden
Voorstelling is enkel te boeken voor de namiddag vanaf 13.00 uur.
De opbouw van het decor, geluid en licht wordt in de ochtend gedaan. Dit geldt ook voor de soundcheck. Voor voorstellingen anders dan op de begane grond dient een lift aanwezig te zijn die groot genoeg is voor alle materialen. Het programma behoeft een verharde ondergrond.

Optie/Boeking Contact