De Koffiedames

Mobiele Act De Koffiedames boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

Voor een zuivere koffiebeleving!

Zo even een momentje voor jezelf. Geef je over aan de bedwelmende geur van vers gezette slow koffie. Verwen je smaakpapillen en laat je fantasie prikkelen met sterke koffieverhalen. De Koffiedames, da’s andere koffie. Een ware zuivere koffiebeleving, met liefde en aandacht gezet!

Knisperende sprits erbij? De Koffiedames maken het gezellig. Met iets lekkers en een luisterend oor. Met een smakelijke anekdote en een duurzaamheidsquiz, waarin ook vragen over het ‘zwarte goud’ niet ontbreken. De Koffiedames testen de kennis van hun tafelgenoten en strooien met energieke wetenswaardigheden en besparende tips. Zij spreken gasten aan op een manier die drempels verlaagt en harten en deuren opent. Informatief waar nodig. Met een grapje en een kwinkslag waar het kan. Entertainment van hoog niveau!

De koffiedames zijn overal inzetbaar: Een opening, beurspresentatie, netwerkevent, bedrijfsfeest, winkelcentrum of winkel, braderie, festival, jubileum, bruiloft, markt, borrel, feest…

De Koffiedames komen graag om:
– gasten te ontvangen
– koffie (of thee) met een scheutje theater en iets lekkers erbij te serveren
– een duurzaamheidsquiz te houden
– sterke verhalen en wetenswaardigheden te vertellen
– je product te promoten

De Koffiedame is inzetbaar met 4 extra dames in stijl (zonder tafeljurk).

Tip: Je bedrijfsnaam op de kopjes en/of aan de voorzijde van de ‘koffietafel’ verhoogt de herkenbaarheid.

Zuivere Koffie
De Koffiedames prefereren zuivere koffie. Dat houdt in dat zij uitsluitend biologische koffie serveren van vers gemalen bonen. Het thema duurzaamheid staat hoog op hun lijstje. Niet alleen als het gaat om de boon, de boer en de plukker, maar ook in het onderhouden van duurzame relaties. Zowel in ons werkende bestaan als in ons privé leven. Want ondanks de zegeningen van social media, gaat er volgens de Koffiedames niets boven authentieke en warme vriendschap. En die gedijt nu eenmaal het best bij gratie van goede gesprekken onder vier of meer ogen. Bij gratie van tijd nemen voor elkaar en praten onder het genot van een overheerlijk bakkie! Boek de Koffiedames als entertainment bij een netwerkevenement, beurspresentatie, bedrijfsfeest of jubileum.

De mobiele koffietafel is in zijn geheel vervaardigd van hergebruikte materialen!

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek De Koffiedames bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Straattheater & Mobiele Acts <<<

Tijdsduur en prijs

solo-act
3x 45  minuten (binnen 4 uur) € 900,-
elk uur extra € 100,-

duo-act
3x 45  minuten (binnen 4 uur) € 985,-
elk uur extra € 120,-

Reiskosten

€ 0,25 pkm vanaf Eindhoven

Opmerking

begeleiding: 1 of 2 personen

Optie/Boeking Contact