De handschoen van Sinterklaas

De handschoen van Sinterklaas boeken? Bel: 0348-415583 of mail en ontvang een gratis artiestenadvies.

De voorstelling begint als een magische goochelvoorstelling. De goochelaar laat zien wat hij in zijn schoen heeft gekregen. Ook laat hij zien hoe pepernoten worden gebakken. Als de goochelaar een doekje laat verdwijnen blijkt dit toch moeilijker dan het hij denkt. Dit lukt alleen maar met een grote goochelstok. Groot? Ja, alleen met de grootste goochelstok van de wereld. Uiteindelijk is het doekje niet verdwenen maar veranderd in een lange witte handschoen. Al snel blijft dat dit niet zomaar een handschoen is maar de handschoen van Sinterklaas. Dat betekent dus dat Sinterklaas in de buurt is. De Goochelaar zingt samen met de kinderen het bekende liedje waarin Sinterklaas wordt uitgenodigd om binnen te komen. Maar die blijkt er nog niet te zijn en in plaats van Sinterklaas komt Piet binnen. Die vertelt dat Sinterklaas zijn handschoen mist en zonder handschoen natuurlijk niet binnen kan komen. De kinderen vertellen Piet dat de handschoen is gevonden en gelukkig komt alles dan toch nog goed. Piet laat ook nog weten dat hij een grote wens heeft. Hij is namelijk helemaal dol op goochelen en zou graag eens willen helpen bij het goochelen. Wat er dan gebeurt blijft nog een geheim. We kunnen alleen zeggen: ‘Iedereen kan toveren met een eitje’. Natuurlijk blijft alles netjes en schoon zoals je mag verwachten van deze professionele goochelaar. Na deze act met Piet gaat Piet Sinterklaas halen en is er tijd voor de finale. Een heerlijke voorstelling geheel in het teken van het Sinterklaasfeest.

Jarenlange ervaring in professioneel entertainment
Dynamisch en interactief kinderprogramma
Wij richten ons graag naar je wensen
Bekend van talloze voorstellingen in Nederland en België
Gezien op televisie
Geschikt voor groepen van 10-1000 personen
De goochelstokkenparade uitsluitend als de beschikbare ruimte dit toelaat, anders zal het programma enigszins aangepast worden.

Let op! Aangezien er meestal meerdere optredens op een dag gepland staan dient er na afloop van een optreden direct afgebroken te kunnen worden. Indien Sinterklaas en zijn pieten direct na de voorstelling hun opwachting maken adviseren wij je hiermee rekening te houden. Desgewenst voorzien wij je van bruikbare tips om deze overgang geruisloos te laten verlopen.

Gun jezelf de zekerheid dat je entertainment goed geregeld is! Boek De handschoen van Sinterklaas bij TopActs.nl. Vraag om een vrijblijvende offerte.

>>> meer Sinterklaasshows <<<

Tijdsduur en prijs

1x 45 minuten € 525,-

Reiskosten

€ 0,30 pkm vanaf Woerden (50 km v.v. onbelast)

Opmerking

1 artiest
exclusief geluidsinstallatie, meerkosten op aanvraag

Optie/Boeking Contact